וואואחרי שעות עבודה אני שמח להגיש את הציור. אף שאיני חסידו יצא לי לראותו בכמה הזדמנויות, מראהו מרשים ביותר, מבטו חודר וכולו אומר דבקות. הבטחתי לעצמי שאצייר את דמותו מתישהוא והנה הציור קם והיה. (למי שלא מכיר - הזוית בציור היא אופיינית לאדמו''ר).
ממש לא! גם הזקן ציירתי פשוט עם המברשות של פוטושופ במשך שעות, ואגב, אין לי ידיעה איך להשתמש בAI (האמת שגם בפוטושופ אני די פרימיטיבי אפילו השכבות שלי מבולגנות... אבל זה מחמיא לי! תודה!מדהים קרוב מידי לאמת האם נעזרת בתוכנת AI
תודה! אמנם אני חב''דניק אך יצא לי לראותו בכמה הזדמנויות (מירון פורים במא''ש וכו') ודמותו תפסה אותי מאוד, אני סבור שהוא אחד מהרבי'ס המיוחדים בדור. חיפשתי תמונה שלו ומצאתי משהו משבע ברכות בקרעטשניף, אבל שיניתי כמה פרטים: ציירתי אותו יותר צעיר ושיניתי את כיוון המבט את הכיסא שיניתי לגמרי ועוד כמה דברים. אם אמצא אשתף. יש''כ על המחמאות! (לא כ''כ היה ברור לי האם כתבת לשתף או להשתמש בציור, בכל אופן השקעתי בזה שעות רבות ואיני מעוניין שישתמשו).מטורף!!
מהיכרות קרובה אליו אני יכול לומר שזה יצא בול!!!!
אפשר לשתף את התמונה???
אכן התלבטתי בקשר לזה אבל אם שמת לב ציירתי אותו יותר צעיר בכמה שנים מהיום שאז היה שטריימל גבוה (יחסית עכ''פ...)יפה ומדוייק,
אבל היום הוא הולך עם שטריימל דק ושטוח.
וואו אני בהלם איזה עולם קטן.תודה! אמנם אני חב''דניק
תוכל להסביר ? אפשר לראות את תמונת המקור?ציירתי אותו יותר צעיר
תודה רבה! אני שמח שגם אנשי מקצוע וותיקים מחמיאים על עבודתי.ווואאווווו זה מיוחד וחי ממשששש!!
בול המבט שלו..
תוכל להסביר ? אפשר לראות את תמונת המקור?
כישרון נדיר!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: