זה טעים?קוביות בטטה, מעט קישוא וגזר מגורד
שקדים קלופים-ממש מתרככים אחרי שעות על הפלטה
זה טעים?
פעם היה מאכל שכונה "יפצ'וק" בתוך החמין, מישהו יודע מה זה?
היפצ'וק הפולני עשוי בעצם מעיסה של קוגל תפו"א, לגרד על פומפיה גסה+מלח+הרבה פלפל שחור+שמן, לערבב לשים בשקית, בתוך הצ'ולנט.פעם היה מאכל שכונה "יפצ'וק" בתוך החמין, מישהו יודע מה זה?
שמים שקדים מולבנים, בשר, תפוחי אדמה, ואת השאריות של הקוגל תפוחי אדמה- יוצא מעין קישקע קמח.
יוצא יותר טעים מכל השנה
פעם היה מאכל שכונה "יפצ'וק" בתוך החמין, מישהו יודע מה זה?
אפשר מתכון?אצלינו עושים את ה"מעהל קוגל" עם קמח תפו"א - מאד מאד טעים!
אפילו יותר מכל השנה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: