לעבוד בשיתוף פעולה עם גרפיקאי הוא דבר חשוב. וכשהרפיקאי הוא טוב אז רואים את התוצאות. יישר כוח לאביעד בן-סימון
בנתיים.וווואו רמה מטורפפפפת
הספר רק באנגלית ???
נראה לי שגם אם הוא יצא רק באנגלית אני אקנה אותו ... הציורים האלה משהו מיוחדבנתיים.
ואו זה טרוףלעבוד בשיתוף פעולה עם גרפיקאי הוא דבר חשוב. וכשהרפיקאי הוא טוב אז רואים את התוצאות. יישר כוח לאביעד בן-סימון
חוץ מהצביע.מטורף לגמרי !!!
גם זה הכל ידני ?
בלי נדרואו זה טרוף
מזכיר לי את כל ספרי הגיבורים מפעם של הקומיקאים האלופים
סופרמן וספיידרמן וטינטין קצת ואנימות
זה אליפות
יום אחד תלמד אותי איך לעשות את זה ההא?
בתקופת הקדמונים, אבותינו השתמשו בנייר, עיפרון ודיו.מושלם!
לא הבנתי איך בדיוק זה ידני???
עם איזה עטים אתה משתמש? ובכללי באיזה ציוד?בתקופת הקדמונים, אבותינו השתמשו בנייר, עיפרון ודיו.
PIGMA, MICRON, מכחול, ציפורן. לא משנה מה הציוד. יותר חשוב היד. בכל זאת חשוב לעבוד עם הכלי שאתה אוהב.עם איזה עטים אתה משתמש? ובכללי באיזה ציוד?
נשמח לדעת ולהתנסות גם!
ראשית, בזה שהגרפיקאי לא יהרוס את העבודה. מיקום הטקסט, בחירת הצבעים של הפונטים ובחירה הפונט המתאים. מידי פעם הגרפיקה זה "רק"זה ותאמין לי שה "רק" זה יכול להפוך את הציור לכריכה יפה. ולסיום, לדעת להגיד תודה למי שעובד בשבילך ולתת לו קרדיט.זה נראה מטורף- אם אתה הצייר מה העבודה של הגרפיקאי בעצם?
[ואגב אני מעריך את העובדה שאתה עדיין נאמן למסורת הישנה של לאייר הכל ידני- זה עוד יותר טורף!!]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: