צדקה עזרה וסיוע לא רק בכסף (רעיון לשם)

יוספי רוזן

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
קצת רקע: ארגון בן למעלה משנה שמסייע למשפחות עם ילדים מוגבלים. בעיקר תסמונות שונות כגון תסמונת דאון, אוטיסטים, C,F וכ'.
המתנדבים מעסיקים את הילדים במדוון אטרקציות ופעילויות לכל הגילאים. יש שם ילדים ומבוגרים בני 20+ ל"ע
האירגון פועל בערבי שבתות, שבתות אחה"צ,ט' באב וימים טובים.
בעלי הארגון רוצים שם לעמותה. כמובן ללא תשלום. כל הפעילות נעשית אך ורק לשם שמים ובמטרה אחת: לעזור למי שצריך!

גולש יקר!
פתחת את הפורום?
קראת את הטקסט?
רשום כל מה שעולה לך בראש!
במידה ובעלי הארגון ימצאו שם שימצא חן בעינהם אני איידע אתכם ובפרט את הוגה הרעיון.

יישר כוח גדול (גם לאלו שרק מציצים;))

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
לב מושיט יד או: נשלב יד ולב
שמחה ותמיכה, או:"תמיכה בשמחה"

Smeshi

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
רעיון, אולי נשמע קצת מוזר בשמיעה ראשונה אבל שונה וזכיר ובעל משמעות: פרח לב זהב
הצעה שלי: להציע לתורם פוטנציאלי כבד את האפשרות לקרוא לארגון על שמו (יד.. ) או שם אחר כרצונו תמורת...

נ.ב. אם משמשים בשם שהצעתי זה לא לגמרי בחינם..

עידית אזוי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
שם לארגון

1."נפש צהלה"
הרי מטרת הארגון היא להכניס אור וחיות לליבם של אותם מוגבלים אז הם בעצם פונים לחלק הנפשי ,הרגשי במטרה לתת להם שיגרת חיים שמחה וצוהלת כמו לכל נפש בישראל..

יוספי רוזן

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכון לרגע זה 108 צפיות ו.....3 מגיבים?????????
האמת אני מאוכזבת! ציפיתי ליותר! איפה אתם פרוגיסטים? הירתמו למשימה!!!

Shia

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
נכתב ע"י דני;458801:
נכון לרגע זה 108 צפיות ו.....3 מגיבים?????????
האמת אני מאוכזבת! ציפיתי ליותר! איפה אתם פרוגיסטים? הירתמו למשימה!!!

נורא מכעיס...

אני בטוח שגם אלו שנהנים מפעילות העמותה מגיבים לא פעם באכזבה ובמרמור כשהמתנדבים אינם מספקים בידור ושמחה ברמה הנדרשת...

יוספי רוזן

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
באירגון הנ"ל אין מצב שזה קורה!
כל אחד בן יחיד. ואני לא כותבת מילים בעלמא מהכירות אישית עם ראש האירגון.

ליבי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
את גם מתנדבת או שרק עוזרת לנדב אותנו?
למה לכל מעשה חסד צריך שם??? לא כדי לקבל כסף, נכון?

swiss

משתמש רשום
משמחים
על משקל אם אתה משמח את שלי אני משמח את שלך

יוספי רוזן

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
תודה על הענות.
ולשאלתך ליבי אני אכן נותנת להם שירות בהתנדבות מלאה! תארי לך יש כאלה אנשים שעובדים קשה, מתיגעים מזיעים וללא תשלום!
מפליא לא???

Smeshi

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
נכתב ע"י חדוה;459425:
קיים ומפורסם, אמנם לא ציפיתי שיכירו בפורום חרדי.

יוספי רוזן

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נרון יד לבנים קיים.
אגב לפני קביעת שם לאירגון/מוסד/ עזרה וצדקה צריך לבדוק שאכן לא קיים שם כזה. זה ממש פורצדורה, רק לאחר שיודעים בודאות שאין כזה שם אפשר להמשיך בהליכים.

יעלולה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י Shia;458838:
נורא מכעיס...

אני בטוח שגם אלו שנהנים מפעילות העמותה מגיבים לא פעם באכזבה ובמרמור כשהמתנדבים אינם מספקים בידור ושמחה ברמה הנדרשת...

לא מתאים לך ככה להגיב.
יש לנו במשפחה תאומים! במצב כזה, ל"ע ולא על אף אחד. ותדע לך שכל פעילות הכי קטנה, כל אירוע שמוציאים אותם מהבית ואפילו לשעתיים זה חסד עצום עם המשפחה- ההורים והאחים. והם בהחלט מוקירים ולא מתאכזבים משום דבר, כי לצערם הרב, הם בפנים והם יודעים עד כמה קשה להעסיק ולהפעיל אותם.
יבורך כל מי שתורם מזמנו, כוחו, רעיונו, מרצו, כספו ורצונו. רק ה' יכול לשלם על חסד אמיתי שכזה.

ולדני:
אהבתי את "נפש צהלה"

orli_dimri

משתמש פעיל
נכתב ע"י דני;459564:
נרון יד לבנים קיים.
אגב לפני קביעת שם לאירגון/מוסד/ עזרה וצדקה צריך לבדוק שאכן לא קיים שם כזה. זה ממש פורצדורה, רק לאחר שיודעים בודאות שאין כזה שם אפשר להמשיך בהליכים.

ברשם החברות / העמותות,
נכון?

יוספי רוזן

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
הקפצה.
אשמח לשמוע על עוד רעיון.
יש אנשים שכנראה לא הבינו אותי נכון. אין בדעתי כלל לשלם על שם מאותה סיבה שאני לא גובה תשלום על העבודה. במידה ועולה לך רעיון ואתה רוצה על זה תשלום, פשוט אל תעלה אותו לכאן. אין טעם לתת לי רעיון ולכתוב שאם משתמשים בו בעל הרעיון רוצה תשלום (גם סימלי)
מקווה שהובנתי.
שבוע טוב וחודש טוב!

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה