כללי צבע פנטון

bp131

משתמש פעיל
D I G I T A L
בעל דפוס רוצה צבע מדויק בצבע פנטון.
איך מגיעים לזה? (באילוסטרייטור)

אודה לעזרה דחופה.

חזק

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אם יש לו את המניפת פנטון,
תבקש ממנו את המספר,
ואתה מגדיר את זה בלוח הצבעים של אילוס'
בהצלחה

גרף הול

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אפשר לפתוח את הקובץ בפ"ש, ולדגום את הצבע, ואח"כ לעבור לספריית הצבעים ולראות תוצאות...
בהצלחה

קבצים מצורפים

• פנטון.JPG
    KB 37.5 · צפיות: 26

ויסמן

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י גרף הול;954865:
אפשר לפתוח את הקובץ בפ"ש, ולדגום את הצבע, ואח"כ לעבור לספריית הצבעים ולראות תוצאות...
בהצלחה
בדיוק עכשיו אני גם צריכה להכין ללקוח עבודה לפי צבע פנטון, אז נכנסתי בפ"ש כמו שהסברתם ולא ראיתי בדיוק את התוצאה לדוגמה: אני צריכה 383C למבריק ו397U למט אז איך אני מגדיר את זה?
תודה

Thebest

משתמש רשום
מה שהוסבר בפוטושופ הוא איך למצוא צבע פנטון לפי נתוני CMYK.
אני מבינה שיש לך את מספרי הפנטון ואתה רק שואל איפה להכניס את זה.
באילוסטרטור, בחלון הדוגמיות בפינה העליונה לחץ על החץ הקטן/פתח סיפריית דוגמיות / חוברות צבע, וכאן אתה בוחר את הספרייה הרצויה לך.
נפתח לך חלון ובו דוגמיות פנטון. בראש החלון יש מקום להקליד את מס' הפנטון וללחוץ "חפש" התוכנה תבחר לך מתוך הצבעים את הצבע שביקשת, לחיצה עליו והוא מופיע בחלון הדוגמיות ומוכן לעבודה.

ויסמן

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י Thebest;956160:
מה שהוסבר בפוטושופ הוא איך למצוא צבע פנטון לפי נתוני CMYK.
אני מבינה שיש לך את מספרי הפנטון ואתה רק שואל איפה להכניס את זה.
באילוסטרטור, בחלון הדוגמיות בפינה העליונה לחץ על החץ הקטן/פתח סיפריית דוגמיות / חוברות צבע, וכאן אתה בוחר את הספרייה הרצויה לך.
נפתח לך חלון ובו דוגמיות פנטון. בראש החלון יש מקום להקליד את מס' הפנטון וללחוץ "חפש" התוכנה תבחר לך מתוך הצבעים את הצבע שביקשת, לחיצה עליו והוא מופיע בחלון הדוגמיות ומוכן לעבודה.
תודה על העזרה!
אבל איך אני יודעת איזה פנטון אני צריכה לבחור יש שם כמה סוגים?
תודה

קבצים מצורפים

• פנטון.jpg
    KB 173.9 · צפיות: 20

ישראלה

ללמוד תוכנות בכייף :)
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
נראה לי שהשורה המסומנת בתכלת CMYK EC זה השימושי.

Thebest

משתמש רשום
מס' צבע שמופיעה לידו האות C נמצא בספריית PANTON SOLID COUTED
כשיש U זה PANTON SOLID UNCOATED

אולי מעניין אותך גם...