בדיוק עכשיו אני גם צריכה להכין ללקוח עבודה לפי צבע פנטון, אז נכנסתי בפ"ש כמו שהסברתם ולא ראיתי בדיוק את התוצאה לדוגמה: אני צריכה 383C למבריק ו397U למט אז איך אני מגדיר את זה?נכתב ע"י גרף הול;954865:אפשר לפתוח את הקובץ בפ"ש, ולדגום את הצבע, ואח"כ לעבור לספריית הצבעים ולראות תוצאות...
בהצלחה
תודה על העזרה!נכתב ע"י Thebest;956160:מה שהוסבר בפוטושופ הוא איך למצוא צבע פנטון לפי נתוני CMYK.
אני מבינה שיש לך את מספרי הפנטון ואתה רק שואל איפה להכניס את זה.
באילוסטרטור, בחלון הדוגמיות בפינה העליונה לחץ על החץ הקטן/פתח סיפריית דוגמיות / חוברות צבע, וכאן אתה בוחר את הספרייה הרצויה לך.
נפתח לך חלון ובו דוגמיות פנטון. בראש החלון יש מקום להקליד את מס' הפנטון וללחוץ "חפש" התוכנה תבחר לך מתוך הצבעים את הצבע שביקשת, לחיצה עליו והוא מופיע בחלון הדוגמיות ומוכן לעבודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: