כן רק תכתבי לי איזה ציורים את רואה כדי שאני אדע מה לא כי לפעמים הם חוסמים לי גם בנים בגלל הפאותיפה והשראתי!
רוב התמונות חסומות בנטפרי, אפשר פידיאף?
רואה רק את הראשון, השלישי והרביעיכן רק תכתבי לי איזה ציורים את רואה כדי שאני אדע מה לא כי לפעמים הם חוסמים לי גם בנים בגלל הפאות
גם אני,רואה רק את הראשון, השלישי והרביעי
יפה והשראתי!
רוב התמונות חסומות בנטפרי, אפשר פידיאף?
חסומים :גם אני,
והם ממש מקסימים!!! אוהבת את הדמויות שלך והצביעה!! מהמם!
לא שפויה!!! הכל מושלם, אבל האחרונה לוקחת בכיף. אני וצבעי מים זה כל כך לא הולך ביחד ואני מאושרת שמצליחה לעשות קו נורמלי. אצלך- אני רואה לאן באמת אפשר להגיע עם צבעי מים... לא יאומן
מושלםםםם
תודה הפרגון שלכן גורם לי חשק לצייר עוד בצבעי מיםיאוו איזה ציורים מושלמיםםם
אני ממש אוהבת את הסגנון שלך במיוחד את הצבעי מים...
תודה!!חסומים :
תודדהה זה הכי משמח לקרוא את זה !ב"ה
פשוט מהמם!!
אני חייבת להגיד שרואים ממש את ההתקדמות האדירה שלך, מאז שנה שעברה נראה לי שהתחלת לשלוח ציורים לפורום... נהיית ממש מקצועית, אבל הסגנון הייחודי שלך נשאר.
אני הכי אוהבת את הידניים שלך. עושה טוב לראות אותם..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: