לא הבנתיבכל מקרה מי שזכאי להבטחת הכנסה יכול תאורטית לקבל דתות
לא מתאים לרוב האנשים הרגילים.לבקש הבטחת הכנסה (לא אפשרי למי שמקבל דתות..)
זה הרבה יותר כסף
יש יותר הטבות
אין קשר בין זכות לדתות לבין היכולת לקבל הבטחת הכנסהלא הבנתי
יכול ליהות שהתהליך אחרמתוך 'ביטוח לאומי'...
מתוך 'ביטוח לאומי'...
הכוונה היתה שבגלל חוק הגיוס נשלל מאברכים הדתות. אז שינצלו את המצב שממילא אין להם דתות ולכן אינם נכללים בחריגה הנ"ל ויבקשו הבטחת הכנסה.יש הבטחת הכנסה של ביטוח לאומי שלזה צריך מיצוי כושר השתכרות וזה לא נוגע לאברכים ויש הבטחת הכנסה שנועד לאברכים ממשרד החינוך וזה אפשר לקבל גם למי שמקבל דתות רק צריך הכנסות ממש מזעריות
סיוע כלכלי ללומדי תורה נזקקים
www.kolzchut.org.il
אבל ישלחו אותם לעבוד יש מיצוי כושר השתכרותהכוונה היתה שבגלל חוק הגיוס נשלל מאברכים הדתות. אז שינצלו את המצב שממילא אין להם דתות ולכן אינם נכללים בחריגה הנ"ל ויבקשו הבטחת הכנסה.
אם הוא לא מקבל דתות. אז יכול לבקש להוריד את מעמד אברך בבקשה ממשרד הדתות.הרי סוף סוף ישנה הצהרה במעמד הגשת התביעה לתשלום הבטחת הכנסה - שאתה לא אברך/בן ישיבה...
באים ללשכת התעסוקה נראה לי פעם בחודש. ואם מציעים עבודה אז עושים מה שעושה כל מובטל שמנסים להציע לו עבודות לא מתאימות...אב
אבל ישלחו אותם לעבוד יש מיצוי כושר השתכרות
רעיון על.באים ללשכת התעסוקה נראה לי פעם בחודש. ואם מציעים עבודה אז עושים מה שעושה כל מובטל שמנסים להציע לו עבודות לא מתאימות...
השאלה אם זה לא פוגע במעמד 'בן ישיבה' לחייבי גיוס?אם הוא לא מקבל דתות. אז יכול לבקש להוריד את מעמד אברך בבקשה ממשרד הדתות.
כרגע כולם חייבי גיוס. לא?השאלה אם זה לא פוגע במעמד 'בן ישיבה' לחייבי גיוס?
מה עושים ? אף פעם לא הייתי בלשכת העבודה...באים ללשכת התעסוקה נראה לי פעם בחודש. ואם מציעים עבודה אז עושים מה שעושה כל מובטל שמנסים להציע לו עבודות לא מתאימות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: