עזרה פתרון לבעיית המסכות

מפואר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
למי יש מידע או פתרון לבעיה שיוצרת לבישת מסיכה בשילוב עם משקפים?

אני לא רואה כלום כי כל הזגוגית מתכסה באדים וזה מחמיר בשעת דיבור

וכן אני מרגישה שאין לי מספיק אויר בפנים סוג תחושה של חנק אולי לזה אני צריכה סוג אחר של מסיכה

למי שיש מידע או רעיון אני פשוט מסויטת להתחיל לעבוד כל יום אם המסיכה למשך 6+ שעות ביום ברצף

הבו עיצה בדחיפות...

מפואר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפתרון הוא להדביק בסלוטייפ את המסכה לפנים באזור האף. זה גם מה השרופאים עושים
בכל ההיקף?
כי גם כך אין לי מספיק מה לנשום שם...

מפואר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
האם ה KN95 יותר טוב בבעיה של האדים והחנוקה, מהחד פעמיים ?

מטאלי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
בגדול אם ישנם אדים במשקפיים המסכה לא רלוונטית,היא צריכה להיות אטומה מסביב ואמורים לנשום דרך הנקבוביות...
אני עם kn95 וכשאני עם משקפים אין לי אדים בתנאי שהמסכה יושבת עלי טוב.
עם עדשות ברור שיותר קל.

מאירוב

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
2 נקודות:

1. שימו לב שיש בצד אחד פס מתכתי בתוך הבד, שניתן וצריך להגמיש אותו ולתת לו את הצורה של גשר האף. המסכה צריכה להיות בחלקה העליון מעוצבת לפי עצמות הראש.

2. מה עם מסכה שקופה? לא נראה לכם שהגיע הזמן שיראו בחזרה את השפתים של האנשים כשהם מדברים? (נחוץ במיוחד לכבדי שמיעה, אבל גם סתם בשביל הראות)

חננ

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
2 נקודות:

1. שימו לב שיש בצד אחד פס מתכתי בתוך הבד, שניתן וצריך להגמיש אותו ולתת לו את הצורה של גשר האף. המסכה צריכה להיות בחלקה העליון מעוצבת לפי עצמות הראש.

2. מה עם מסכה שקופה? לא נראה לכם שהגיע הזמן שיראו בחזרה את השפתים של האנשים כשהם מדברים? (נחוץ במיוחד לכבדי שמיעה, אבל גם סתם בשביל הראות)

סטודנטית בחול המציאה פטנט למסיכה שתתאים לכבדי שמיעה, הבעיה שזה קצת יקר..

אהרןאהרן

משתמש פעיל
בגדול אם ישנם אדים במשקפיים המסכה לא רלוונטית,היא צריכה להיות אטומה מסביב ואמורים לנשום דרך הנקבוביות...
אני עם kn95 וכשאני עם משקפים אין לי אדים בתנאי שהמסכה יושבת עלי טוב.
עם עדשות ברור שיותר קל.
לגברים מזוקני לעולם לא תהיה אטימה טובה, אך עיקר התועלת בשימוש במסכה הינה שלובש המסכה לא יגרום לרסס טיפתי ברדיוס הקרוב אליו בעת דיבור עיטוש או שיעול.
וסינון האויר הנינשם הוא רק פועל מישני ולאו דוקא מועיל, אם תשימו לב באנשי הצבא כולל הרמטכ"ל משתמשים במסכות רגילות.
בעיקרון יש פטנט שמצוין בעיקר למי שסובל מאדים ברכב { מצוי ברכבים ישנים שהמערכת לא כ"כ טובה}
תיקח מעט סבון כלים ירוק ותמרח היטב על המשקפיים {בלי לשתוף במים}
מקווה שזה יעזור לך!
השאלה איך הראות במשקפיים וברכב לאחר מריחת בסבון כלים.

שועל ירוק

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
המשתמש נחסם
הבעיה היא גם עם גומיות המסכה, שמתקוטטות עם ידיות המשקפים על אותו זוג אוזניים מסכן.

זה מה שקורה אם משתמשים יותר מידי במסיכה
-שימוש-יתר-במסיכה.jpg

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  8  פעמים

לוח מודעות

למעלה