יש לכאן ולכאן, זו לא עבודה המתאימה לכל אחת.אם תוכלו לומר לי מה הבעיות ומה המעלות
הסכום הסופי נחמד מאד, אבל בפועל זה פחות משכר מינימום!השכר מאד מתגמל
בדרך כלל, לא תמיד. (בשנים של חופשת לידה, או שיש הרבה ילדי רווחה זה כמה מאות שקלים בלבד).ואת אפילו מקבלת מס הכנסה שלילי
מצטרף להמלצהכדאי לקחת כמילוי מקום של 3 חודשים משפחתון שהמטפלת יצאה לחופשת לידה - זו האינדיקציה הטובה ביותר אם באמת מתאים לך.
לפעמים גם יכול להשפיע על הילדים בבית.שלום אני שוקלת לפתוח משפחתון אשמח אם תוכלו לומר לי מה הבעיות ומה המעלות
על פי הנהלים. אין אפשרות למנהלת משפחתון להחזיק במשפחתון יותר מאחד מילדיה, וגם אחרי תחנונים ופרוטקציות, לא יותר משניים.יש לי תאומים ועוד ילדה בגיל שנה וחצי ואני שוקלת לפתוח משפחתון האם אפשרי להכניס את שלושתם למעון(ואלי לא להכניס עוד ולקבל משכורת יפה על כלום
תלוי באיזה עיר ובנהלים (והקריזות) של הרכזת.על פי הנהלים. אין אפשרות למנהלת משפחתון להחזיק במשפחתון יותר מאחד מילדיה, וגם אחרי תחנונים ופרוטקציות, לא יותר משניים.
חוץ מזה, שככל שהילדים גדלים, חסר להם מאוד לצאת מהבית לכמה שעות ביום. מניסיון.על פי הנהלים. אין אפשרות למנהלת משפחתון להחזיק במשפחתון יותר מאחד מילדיה, וגם אחרי תחנונים ופרוטקציות, לא יותר משניים.
האם מנהלת המשפחתון לא מנהלת את הכספים והרישום? כיצד מנהלת המשפחתון יכולה להיפגע בגלל מפעיל שפועל בצורה לא נכונה והאם אין אפשרות למנוע את הפגיעה?מפעיל שלא מתפקד בצורה נכונה, גם ארגונית - רישום, כספים וכו', וגם מבחינת יושרה, וד"ל.
כי כל הכסף מהתמ"ת מועבר דרך המפעיל, ורישום דרך הרכזתהאם מנהלת המשפחתון לא מנהלת את הכספים והרישום? כיצד מנהלת המשפחתון יכולה להיפגע בגלל מפעיל שפועל בצורה לא נכונה והאם אין אפשרות למנוע את הפגיעה?
ולכן המפעיל יכול להפריש לעצמו מהכסף שמגיע למנהלת המשפחתון???כי כל הכסף מהתמ"ת מועבר דרך המפעיל, ורישום דרך הרכזת
לצערנו, על אף שהמפעיל אמור להיות גוף מפקח בלבד, וצינור להעברת כספים, ואחראי טכנית על עניין הרישום, לצערנו, את תפקידיו הוא לא תמיד ממלא כראוי, ומאידך, נוגע לפעמים במה שלא מגיע לו.האם מנהלת המשפחתון לא מנהלת את הכספים והרישום? כיצד מנהלת המשפחתון יכולה להיפגע בגלל מפעיל שפועל בצורה לא נכונה והאם אין אפשרות למנוע את הפגיעה?
הוא לא יכול, הוא עושה זאת למרות שאין לו כל רשות לכך....ולכן המפעיל יכול להפריש לעצמו מהכסף שמגיע למנהלת המשפחתון???
מזעזע!!הוא לא יכול, הוא עושה זאת למרות שאין לו כל רשות לכך....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: