מזה אומר?דובר על זה בעבר שיש בעיה באימות עם מספרים ישראלים.
אפשר לאמת באמצות מספרי טלפון מחו"ל בלבד.
איך עושים זאת?אם יש לך אימייל קיים, אפשר לפתוח חשבון עסקי עליו, ואז לא צריך אימות.
[ניסיתי עכשיו
זה עולה כסף...כתבתי בגוגל פתיחת אימייל עסקי, ונכנסתי לתוצאה הזו:
צפה בקובץ המצורף 1778734
פותח חלון למילוי פרטים על העסק, מילאתי [סימנתי שיש רק עובד אחד], ונפתח לי החלונית הזו:
צפה בקובץ המצורף 1778735
מילאתי את הפרטים, לחצתי על הבא, והגעתי לחלונית הזו:
צפה בקובץ המצורף 1778738
לחצתי על השמאלי, ועל להמשך, ונפתח לי חלון לאישור דומיין, אישרתי, והמשכתי הלאה לדף הזה:
צפה בקובץ המצורף 1778742
[לא ניסיתי להכניס פרטי אשראי ולהירשם כי אין לי צורך בזה, אני מקווה שאחר זה הוא לא מבקש אימות].
יש מייל עסקי בלי כסף?זה עולה כסף...
לא.יש מייל עסקי בלי כסף?
עמותות יכולות לקבל מייל עסקי ללא תשלום, בתנאי שיש להם דומיין.יש מייל עסקי בלי כסף?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: