לא מתכון חדש אבל טעיםם ומתאים במיוחד לתשעת הימים:
1 חב פסטה
1 חב ברוקולי
מבשלים ומסננים את פסטה
מבשלים ברוקולי ומסננים
לחתוך קצת את הברוקולי (אפשר לרסק ממש)
מטגנים קוביות מ 2 בצל בחצי כוס שמן
מוסיפים לפסטה:
1/3 כוס סוכר חום
1/2 כוס קמח
1 כף מלח
1/4 כפית פלפל
חצי מכמות הבצל המטוגן
לערבב עם הפסטה ולשפוך ל-3 תבניות פס.
מוסיפים לברוקולי:
1 1/2 כפות קמח
1/2 כוס מים רותחים
1/2 כף מרגרינה
1.5 כפות מיונז
3 ביצים
חצי מכמות הבצל המטוגן
מלח ופלפל
לערבב עם הברוקולי, לצקת לתבניות- מעל הפסטה.
לאפות 30 דק' מכוסה מכוסה ו-20 דקות גלוי.
1 חב פסטה
1 חב ברוקולי
מבשלים ומסננים את פסטה
מבשלים ברוקולי ומסננים
לחתוך קצת את הברוקולי (אפשר לרסק ממש)
מטגנים קוביות מ 2 בצל בחצי כוס שמן
מוסיפים לפסטה:
1/3 כוס סוכר חום
1/2 כוס קמח
1 כף מלח
1/4 כפית פלפל
חצי מכמות הבצל המטוגן
לערבב עם הפסטה ולשפוך ל-3 תבניות פס.
מוסיפים לברוקולי:
1 1/2 כפות קמח
1/2 כוס מים רותחים
1/2 כף מרגרינה
1.5 כפות מיונז
3 ביצים
חצי מכמות הבצל המטוגן
מלח ופלפל
לערבב עם הברוקולי, לצקת לתבניות- מעל הפסטה.
לאפות 30 דק' מכוסה מכוסה ו-20 דקות גלוי.