פשטידת בטטה

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי

פשטידת בטטות עם פטריות
4 בטטות מגורד גס
3/4 ביצים
וס קמח
כוס שמן
מלח, פ"ש
לערבב.
לאדות:
1 בצל
1 קופסאת פטריות
לשים חצי מעיסת הבטטות, מעל את תערובת הפטריות, לפזר פרורי לחם ושוב בטטות ופרורי לחם.
כשעה על חום 180
 

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
וזה קבלתי מחברה, לא ניסתי:

1 בטטה גדולה מקולפת לרצועות עם המקלף
2 בצל גדול קצוץ
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
2 ביצים
1/2 כוס קמח
כפית א.אפיה
3 כפות קוטג'
מלח פלפל
ג.צהובה-לפיזור למעלה

לאדות את בצל, אחכ להוסיף את הבטטות לכמה דק' , להוריד מהאש ולהוסיף את שאר החומרים
(אם רוצים פרווה להשמיט את הקוטג ולשים כף גדושה מיונז ולא לשים ג.צהובה למעלה)
לאפות 35 דק' בתבנית שקעים (אני עשיתי במרובע קטן)
 

HIGHLIGHT

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פעם העלו כאן פשטידת בטטות חלבית.
אם לא תצליחי למצא - אעלה בעז"ה את המתכון.
 

ברטלר דיזיין

UX UI & brand
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
D I G I T A L
פשטידת בטטות מעולה!!!

קילו וצי בטטות פרוסות לפרוסות דקיקות
3 בצלים פרוסים ומטוגנים.

לערבב הבטטות עם הבצלים המטוגנים,
להוסיף:
1 כוס קמח
3/4 כוס שמן
4 ביצים
כף מחוקה פפריקה מתוקה
מלח ופלפל

לאפות כשעתיים בחום גבוה 200 מעלות.
בתאבון.
 

ללי שלי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פשטידת בטטות עם פטריות
4 בטטות מגורד גס
3/4 ביצים
וס קמח
כוס שמן
מלח, פ"ש
לערבב.
לאדות:
1 בצל
1 קופסאת פטריות
לשים חצי מעיסת הבטטות, מעל את תערובת הפטריות, לפזר פרורי לחם ושוב בטטות ופרורי לחם.
כשעה על חום 180
איזה גודל תבנית?
 

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
אני עושה בתבנית פאי עגולה. יש כאלו שעושות את זה באישיים
 

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
תחליף לפרורי לחם יכול אולי להיות פרורי קורנפלקס, אבל לא ניסיתי
 

סטודיו ישר

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
פשטידת בטטות מקסימה

לשמן תבנית לפזר פרורי לחם
3 בטטות גרוד גס
בצל גדול מגורד
2 קופסאות פטריות
5 ביצים
פלפל שחור
1 כוס קמח
חצי כוס שמן
3 כפות אץ מרק
1 כף אבקת שום
לאפות חצי שעה 200 מעלות לגלות עד שמזהיב
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
יש לי מתכון מעולה של פאי בטטה חלבי.
מתאים?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
בבקשה. הופיע בהמודיע. מתכון שלי.
 

גרנולה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מישהי ניסתה את אחד המתכונים כאן, ויכולה להמליץ?
 

ללי שלי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עשיתי אתמול את
פשטידת בטטות עם פטריות
4 בטטות מגורד גס
3/4 ביצים
וס קמח
כוס שמן
מלח, פ"ש
לערבב.
לאדות:
1 בצל
1 קופסאת פטריות
לשים חצי מעיסת הבטטות, מעל את תערובת הפטריות, לפזר פרורי לחם ושוב בטטות ופרורי לחם.
כשעה על חום 180

יצא מאוד מאוד טעים.
 

בינה

משתמש מקצוען
פשטידה יפה וטעימה!!!

3 בטטות גדולות- קוביות קטנות
3 בצל גדול- קוביות
1 קופסת פטריות

לאדות את הבצל ולהוסיף את הפטריות לאדות כמה דקות

בקערה נפרדת לערבב עם בלנדר:
5 ביצים
1/2 כוס קמח
1/2 כוס שמן
1 כף גדושה מיונז
1 כפית מלח
1 כף א. מרק פטריות
מעט פלפל שחור

לאחד הכל ולאפות עד שמזהיב.
 

dasi a

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
פשטידת בטטות עם פטריות
עשיתי אתמול את
פשטידת בטטות עם פטריות
יצא מאוד מאוד טעים.
סליחה על ההקפצה, זו נראית פשטידה מצוינת. יש למשהי מכן מושג האם זה טוב בהקפאה/ כמה ימים זה טוב בקרור? אני רוצה להכין את זה היום או מחר לשבת, עדיף להקפיא או לא?
תודה!
 

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
לא
סליחה על ההקפצה, זו נראית פשטידה מצוינת. יש למשהי מכן מושג האם זה טוב בהקפאה/ כמה ימים זה טוב בקרור? אני רוצה להכין את זה היום או מחר לשבת, עדיף להקפיא או לא?
תודה!
לא ניסיתי להקפיא
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה