פרסום חינמי

האם תבחר לקבל את העיתון למייל שלך

• כן

• לא

• אנסה פעם אחת

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.

בוגל

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
שלום וברכה
כל בעל עסק קטנ/טן או נותן שירות בוודאי יידע על מה אני מדבר

פרסום​

העלויות של הפרסום גבוהות כלכך עד שלפעמים אנו נותני השירותים או בעלי העסקים הקטנים מוותרים עליו, כי העלות של מודעה בעיתון המקומי לא תתכסה על ידי העשר לקוחות (הלוואי) שיגיעו בעקבותיו.
אני רוצה להציע פתרון חדשני "בוגל. פרסום חינמי"
העיתון לא יפורסם במהדורה השמרנית של עיתון מודפס אלא ישלח במייל בפורמט pdf
למי מיועד הפרסום? כרגע לעסקים ונותני שירות קטנים ובאזור מודיעין עילית בלבד (לדוגמא: קלדנית, מכירה ביתית, מורה פרטי, וכדומה)
איך מפרסמים? שלחו את המודעה שלכם למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> בצירוף שם העסק ומספר טלפון לבירורים. על המודעה להיות בגודל של שמינית עמוד.

נשמח לקבל מתנדבים בסיוע להתנעת הפרויקט. (מומחים בתחומי הפרסום גרפיקה עימוד ודיוור אוטומטי)
בוגל. פרסום חינמי

פרסום רוממה

משתמש פעיל
פרסום וקופי
למה שלא יהיה ארצי למה רק מודיעין עילית מי שגר בירושלים בני ברק אשדוד וכו' לא יהיה לו מה לעשות אם זה אז למה שיקבל את העיתון
וגם אפשר שישלמו איזה מחיר סמלי הרי יש הוצאות גרפיקה וכו'
בכל מקרה שיהיה המון הצלחה רעיון יפה

ספרים מ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
אפשר שישלחו רק מודעות מעוצבות כבר, ואז לא יהיה עלות של גרפיקה וכו'

יש מתכונת דומה בפרסום של "מכון אוהב ספרים", תפוצת מיילים אדירה של כל הספרים שיוצאים לאור
והכל חינמי
לפרסם ולקבל

זה יהודי שלקח על עצמו את הפרוייקט...
מקבל מודעות מעוצבות, מחבר הכל לפי די אחד גדול, ושולח

בוגל

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
פורמט ארצי אמנם ייתן מענה לכל המפרסמים אבל מאידך יקטין את רמת ההתעניינות של הקוראים. אבל בהמשך בעזרת ה' יהיה עיתון לכל עיר.
הרעיון בגדול הוא לתת תחליף למקומונים.

כמו כן מי שיכול לעזור אם ברעיון אם במעשה לפרסם את הבשורה יבורך.

אורח חיים

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אם זה מחולק לפי ערים, הגיוני שיקבל חשיפה יותר גדולה.
הקורא רוצה למצוא את הצרכים ששייכים אליו בעיר שלו. וזה יכול להיות בידול טוב מהפרסומים במייל שקיימים כבר.

ברמה הארצית יש במגזר החרדי.
1. "המעניינים" שנותנים קליפים מרתקים http://hameanyenim.co.il/?acm=2558_104 מבוקרים ומצונזרים, ואז דוחפים גם פרסומות.

2. יש עוד עלון פרסומות עם שירים אופנתיים לחובבי מוזיקה. מציאון במייל.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אני חולק על מי שסבור שזה יכול להחזיק בלי תשלום. אין עבודה בהתנדבות. מה כן, זה מוריד את העלויות למינימום.

ועכשיו למה שאני מעוניין לעזור למיזם:
א. אם גם פה רוצים תוכן שיווקי, אני הייתי רוצה לפרסם כל שבוע טיפ פירסומי.
ב. אני הייתי מעוניין לסייע בהקמת עלון דיגיטלי כזה גם עבור עירי אלעד.

בוגל

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
לגבי ה"מודל הכלכלי" של העיתון. הכיוון שלי הוא פרסום חינמי ברמה בסיסית. עם אפשרות לשידרוג בתשלום.
ויישר כח על ההצעה. אשמח לקבל תוכן שיעלה את רמת ההתעניינות של הקוראים בעיתון.
לגבי פתיחה בערים אחרות. אני אישית מכיר וחי את מודיעין עילית ולכן נוח לי להתחיל בה.
ושוב מי שמכיר פורמט שאפשר לפרסם בו את הבשורה הזאת בבקשה שיודיע לי.
ככל שיותר מפרסמים חדשים (שמיעטו לפרסם במקומונים) יצטרפו, כך ההתעניינות של הקוראים בחומר הפרסומי החדש תגדל.

בוגל

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
עדיין לא.
אין ביקוש רציני לצערי. בגילוי לב אני באמת לא מבין למה...
כנראה שאנשים לא מאמינים שזה רציני ובאמת פרסום בחינם.
מי שיכול לעזור לפרסם את הבשורה בפורומים נוספים יבורך.
כמו כן הצעות לשיפור יתקבלו בברכה

פרסום רוממה

משתמש פעיל
פרסום וקופי
אולי בגלל שזה רק מודיעין עילית אז תתחילו בכל הארץ ומקסימום תתחילו בכל עיר שיש ביקוש לעשות

בוגל

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
אני מקבל את ההצעה
בואו נעשה את זה ביחד!
מי שרוצה להצטרף למיזם שיפנה אליי! בואו נשנה את זה ביחד!
העלויות המטורפות של הפרסום עברו כל גבול (לא שיש לי תלונות על המקומונים הרי יש להם עלויות הדפסה והפצה)
אנחנו יכולים לחסוך ולפרסם בחינם ממש. אז למה לא???
קדימה הפיצו את הבשורה "מהיום אפשר לפרסם בחינם"
שלחו מייל עם המודעה שלכם ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ופרסמו בחינם.

בוגל

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
שימו לב לתוצאות הסקר! יותר מ 80% אומרים שיבחרו לקבל את הפרסומון החינמי שלהם למייל לפחות לניסיון. זה המון!

כוכב מבריק

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עדיין לא.
כנראה שאנשים לא מאמינים שזה רציני ובאמת פרסום בחינם.
מי שיכול לעזור לפרסם את הבשורה בפורומים נוספים יבורך.
כמו כן הצעות לשיפור יתקבלו בברכה
החשד של אנשים הוא מאיסוף כתובות מייל לצורך רשימות תפוצה,
ולא רק לצורכי פרסום שלהם ובפרט שזה חינמי,
וכשזה קהל ייעודי של בעלי עסקים על אחת כמה וכמה.
תנסה להוריד את החשש הזה.

בוגל

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
קודם כל תודה על העזרה!
אני מתאר לעצמי שכשיהיה כבר עיתון אחד וזה יהיה משהו קיים אז החשש מציד כתובות דוא"ל כבר לא יהיה כמעט
כרגע אין לי את הפתרון הזה מהסיבה הפשוטה שאין מספיק מודעות לפרסום.
אשמח לקבלת רעיונות איך לפתור את החשש.
אולי אפשר שמי שחושש/ת יכול להעלות כאן את המודעה (וכך ירוויח על הדרך פרסום נוסף);)

פרסום רוממה

משתמש פעיל
פרסום וקופי
אז אולי תתחילו לצאת לדרך עם מה שיש עכשיו ואז ככה יראו שיש כבר אז יתחילו לשלוח צריך שיראו משהו לא סתם ככה
בהצלחה

בוגל

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
לא נעים לחשוף (מה זה אומר על כישורי השיווק שלי?) אבל ההיענות היא ברמת השתי מודעות שנשלחו לפרסום
מה שלא נותן לי אפשרות אפילו להתחיל

בוגל

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
תראו
וידוי אישי
אני בעל עסק קטן (במודיעין עילית) וככל בעל עסק אני נדרש לפרסם מידי פעם, יום בהיר אחד עלה בדעתי לעזור לעצמי ולאחרים שבאותו משלב כמוני, ליצור פורמט של מקומון רק ללא עלויות הדפסה והפצה. וכך לחסוך מאות שקלים בחודש. ממחשבה למעשה כתבתי פה בפורום את ההודעה הראשונה בשרשור הזה וחיכיתי לבאות.
מה אני מנסה לומר? שאני לא מקצוען בתחום הפרסום ולכן אין לי מאגר של כתובות מייל וגם אין לי מושג מה עושים עם כזה מאגר. הכוונה שלי היא לחסוך לי וליערות הגשם הרבה כסף. אה וגם לך ...
ובעזרת השם יצא טוב

פופקורן- עיצוב מקפיץ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
תראו
וידוי אישי
אני בעל עסק קטן (במודיעין עילית) וככל בעל עסק אני נדרש לפרסם מידי פעם, יום בהיר אחד עלה בדעתי לעזור לעצמי ולאחרים שבאותו משלב כמוני, ליצור פורמט של מקומון רק ללא עלויות הדפסה והפצה. וכך לחסוך מאות שקלים בחודש. ממחשבה למעשה כתבתי פה בפורום את ההודעה הראשונה בשרשור הזה וחיכיתי לבאות.
מה אני מנסה לומר? שאני לא מקצוען בתחום הפרסום ולכן אין לי מאגר של כתובות מייל וגם אין לי מושג מה עושים עם כזה מאגר. הכוונה שלי היא לחסוך לי וליערות הגשם הרבה כסף. אה וגם לך ...
ובעזרת השם יצא טוב

השאלה אם יש לכם מיילים של לקוחות פוטנציאלים?
אם כן, אפשר להתחיל...
אם לא--

א.ר.ז.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
נסו להעלות את האשכול ב'איש את רעהו'.
לכאורה תקבלו צפיות רבות יותר.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה