כןהאם אברך ללא הכנסות שלא משלם מס הכנסה מדי חודש יכול להנות מפריסת מס שבח במכירת דירה שניה?
האם הוא יכול להגיש דוחות שנתיים למס הכנסה?
האם אברך ללא הכנסות שלא משלם מס הכנסה מדי חודש יכול להנות מפריסת מס שבח במכירת דירה שניה?
למה חצי?לפי איך מחשבים את ההכנסה מרווח מכירת הדירה לאברך? חצי מהרווח?
חצי לאשהלמה חצי?
נכון אבל אפשר להשתמש בהם כנגד ההכנסה האחרת מיגיעה אישית (משכורת עסק וכו)קח בחשבון שנ"ז על פי חוק בגין ילדים לא מועילות להנחה מס שבח (למרות הבאג במחשבון של מ"ה)
מסכים - הבנתי שמדובר כאן על אברך ללא הכנסות אז שלא יבנה על נ"ז ילדיםנכון אבל אפשר להשתמש בהם כנגד ההכנסה האחרת מיגיעה אישית (משכורת עסק וכו)
ואז לפנות את הנקודות זיכוי הבסיסיות
אתה מתכוון לקבל החזר? אז אם מאז הרכישה הוא לא מיצה את נקודות המס שלו הוא מטמיע אותם [אולי לא הכל אני לא זוכר] בנקודות המס שלו.האם אברך ללא הכנסות שלא משלם מס הכנסה מדי חודש יכול להנות מפריסת מס שבח במכירת דירה שניה?
ממש לא נכוןאתה מתכוון לקבל החזר? אז אם מאז הרכישה הוא לא מיצה את נקודות המס שלו הוא מטמיע אותם [אולי לא הכל אני לא זוכר] בנקודות המס שלו.
חוץ מזה את עליית המדד כמובן לא מחשבים, חוץ מזה עלויות עו"ד תיווך ושאר הוצאות רכישה ומכירה כמו משכנתא והכל, מקזזים מהעליה. העו"ד שלך כבר בדיווח יסדר את זה. שלא תצטרך לשלם את ההוצאות.
אבל החזר לפי נקודות אתה יכול לבקש רק בחלוף שנת המס. ואז הפקיד כבר מחשב כמה מגיע לך.
לגבי פריסה הלאה וכך לחסוך את המס אין לי מידע, רק ידוע לי שבעקרון יש אפשרות באותה דרך שכתבתי מקודם.
יעוץ מקצועי יתכן לעלות לך מידי יקר, אם אתה מוכשר לקרוא לבד תעשה את זה לבד. חבל.
כדאי לך להעלות את הנתונים, אולי יוכלו להפנות אותך למחשבון מס מתאים. [לא אני].
סורי, עשיתי את זה לבד. וקיבלתי החזר. פעמיים.ממש לא נכון
אי אפשר לעשות את זה לבד
אפילו יועץ מס רגיל שלא התמקצע בזה לא תמיד יודע את הנושא לעומק
אנשים גורמים לעצמם נזקים בצורה הזו
מאמינה לך , אבל יכול להיות שאם היית מתיעץ עם משהו היית מקבל יותרסורי, עשיתי את זה לבד. וקיבלתי החזר. פעמיים.
איך יכול להיות יותר ממה ששילמתי מס?מאמינה לך , אבל יכול להיות שאם הייתי מתיעץ עם משהו הייתי מקבל יותר
לבא ולאמר שזה קל זה חד משמעית לא נכון, לדעתי
אנשים לא מבינים בכלל מה זה מס מה זה ביטוח לאומי ומה זה הכנסה ואתה אומר להם להגיש לעצמם לבד פריסת מס שבח...
אמרתי יכול להיותאיך יכול להיות יותר ממה ששילמתי מס?
קיבלת מס שבח או מס רגיל שירד במשכורת?איך יכול להיות יותר ממה ששילמתי מס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: