תח"צ פרופיל נכה ברב קו

ITS ME-

משתמש חדש
לידיעתכם, כל מי שיש לו אישור מביטוח לאומי על אחוזי נכות שניתנו לו (גם אם הוא לא זכאי לקיצבה) ניתן לשלוח את האישור לרב קו והאישור מקנה הנחה של 50% ברב קו.
לי יש 40% נכות לצמיתות עקב סוכרת נעורים אבל אני לא מקבלת קיצבה כי אין פגיעה בכושר ההשתכרות שלי ב"ה. שלחתי באתר של רב קו את האישור של ביטוח לאומי ובמקום עודכן לי פרופיל נכה.
בהצלחה ובריאות איתנה!

NBS DESIGN

משתמש צעיר
לידיעתכם, כל מי שיש לו אישור מביטוח לאומי על אחוזי נכות שניתנו לו (גם אם הוא לא זכאי לקיצבה) ניתן לשלוח את האישור לרב קו והאישור מקנה הנחה של 50% ברב קו.
לי יש 40% נכות לצמיתות עקב סוכרת נעורים אבל אני לא מקבלת קיצבה כי אין פגיעה בכושר ההשתכרות שלי ב"ה. שלחתי באתר של רב קו את האישור של ביטוח לאומי ובמקום עודכן לי פרופיל נכה.
בהצלחה ובריאות איתנה!
ה' יברך אותך.
לא יאומן, אמרו לי במפורש שלא ניתן ובזכותך עכשו ניסיתי והצלחתי!

(לפני חודש שילמתי סתם בשביל לימודים כדי לקבל סטודנט)- הלך הכסף
אפשר לעשות משהו? שילמתי 200 שקל לפח. בלי ללמוד

נערך לאחרונה ב:

ארמון חול

משתמש מקצוען
בהצלחה ובריאות איתנה!
אולי כדאי לרדת בשכר עד פחות ב7200 שח (שכר לא כולל דמי מחלה ושווים ) ל-3 חודשים ואז לקבל קיצבה כל החיים!
(בחודשים שהשכר עד 15000)
שזה משהו כרוני זה עם צמיתות

אסתריקה הלר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
ייייש עזרת לי ממש!! איזה כיף
כרגע הבקשה הוגשה ולא קיבלתי אישור עדיין, אבל ממש כיף שאפשר לקבל הנחה!!

עריכה אחרי שתי דקות: הבקשה אושרה! וגם נתן לי להמיר את הערך צבור שלי לסכום כפול!
תבורכי בכל הברכות!!! זה ממש חסד שפירסמת את זה! אחוזי נכות ישנים שלא מזכים אותי בקיצבה ולא חשבתי שיכולים להועיל למשהו...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה