מה זה הדברים החשובים מבחינתך?מישהו יודע איך אפשר להרשם?
לפי מה שאני שומע זה המקום
היחיד שיש בו את כל הדברים החשובים.
א' גבעת המורה נחשב היום למקום הכי מוצליח בפריפריה,מה זה הדברים החשובים מבחינתך?
תרשה לי לא להתייחס לפרסום סמוי.מישהו יודע איך אפשר להרשם?
לפי מה שאני שומע זה המקום
היחיד שיש בו את כל הדברים החשובים.
מה אתה מתכוון?תרשה לי לא להתייחס לפרסום סמוי.
יש לך מס' טלפון שלו?אבל אם כבר ידוע לך שהרב פרבשטיין מעורב, למ לא תשאל אותו איך נרשמים?!
הסיבה שנפל היה לאחר שזכו במכרז כי הקבלן לא שילם תשלום מסוים בזמן וכשיו הם מתמודדים שוב לזכות בפרויקט הזה1. היה שם פרוייקט "אילת השחר" שנפל רק לאחרונה.
הסיבה שנפל היה לאחר שזכו במכרז כי הקבלן לא שילם תשלום מסוים בזמן וכשיו הם מתמודדים שוב לזכות בפרויקט הזה
אתם מכירים קבוצות רכישה בעשור וחצי האחרונים שהיו שינויים לטובת הקונה?מדובר בקבוצת רכישה יתכנו שינויים לכל כיוון גם לטובת הקונים
הם אומרים שראש העיר מדבר שתוך שנה ניתן להתחיל לבנות כך שמדובר על כ3 שנים דבר שלא לוקח יותר מהר בכל פרויקט קבלן אחר שגם בו בצמוד למדד המחיר עולה בעשרות אחוזים ורפי הופמן משער שלפי הקצב הזה זה יסגר על מליון ל100 מ"רואם נוסיף את שנות ההמתנה הארוכות הפרויקט הופך ללא ריווחי.
בכל הפרויקטים אמרו ואמרו. ואין קשר בין הנאמר לנעשה.הם אומרים שראש העיר מדבר שתוך שנה ניתן להתחיל לבנות כך שמדובר על כ3 שנים דבר שלא לוקח יותר מהר בכל פרויקט קבלן אחר שגם בו בצמוד למדד המחיר עולה בעשרות אחוזים ורפי הופמן משער שלפי הקצב הזה זה יסגר על מליון ל100 מ"ר
כמובן כל זה ציטוט שלהם
מה הקשר ראש העיר איך הוא קשור לזכיה במכרז או לבניה?הם אומרים שראש העיר מדבר שתוך שנה ניתן להתחיל לבנות כך שמדובר על כ3 שנים דבר שלא לוקח יותר מהר בכל פרויקט קבלן אחר שגם בו בצמוד למדד המחיר עולה בעשרות אחוזים ורפי הופמן משער שלפי הקצב הזה זה יסגר על מליון ל100 מ"ר
כמובן כל זה ציטוט שלהם
אישורי הבניה ודאי קשורים אליו עיין ערך אחיסמך זה מה שעיכב את הפרויקט בכמה שנים טובות חוסר הרצון של העירייהאו לבניה?
בהנחה שאכן בעוד שנה יתחילו לבנות, עדיין לא נראה לי שאפשר לאכלס פרויקט תוך שנתיים מאז שהטרקטור הראשון עלה על הקרקע.הם אומרים שראש העיר מדבר שתוך שנה ניתן להתחיל לבנות כך שמדובר על כ3 שנים דבר שלא לוקח יותר מהר בכל פרויקט קבלן אחר שגם בו בצמוד למדד המחיר עולה בעשרות אחוזים ורפי הופמן משער שלפי הקצב הזה זה יסגר על מליון ל100 מ"ר
כמובן כל זה ציטוט שלהם
באחיסמך היו שלל בעיות נוספות שעיכבו את הבניה במספר שנים, בעיות שלא קשורות לעיריה.אישורי הבניה ודאי קשורים אליו עיין ערך אחיסמך זה מה שעיכב את הפרויקט בכמה שנים טובות חוסר הרצון של העירייה
דיברתי שוב עם איש מכירות של הפרויקט והוא אמר שודאי שבחוזה עם הקבלן (שיחתם לאחר הזכיה במכרז בעוד שבועים) הוא יתחייב על תאריך איכלוס ושכירות מאחרי תאריך מסוים כמו שמקובל בגדול בכל פרויקטהאם הם מבטיחים לשלם שכירות לאחר X חודשים של עיכוב במסירת המפתח.
אם כן יש על מה לדבר אם לא אז זה עוד פרויקט של קבוצת רכישה שחייבים לשקלל את כל הנתונים לפני שניגשים אליו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: