שלום וברכה!
רציתי לשתף במשהו שנתקלתי בו בימים אלו...
מישהו ביקש ממני להוסיף כתוביות לסרטון ביוטיוב, ולהוריד לו את הסרטון עם הכתוביות, נשמע פשוט...
אז זהו שממש לא...
זה קשה ואפילו מאוד, שרפתי על זה המון זמן, (עיקר הזמן הוא כמובן בגלל תקלות טכניות, אבל התהליך עצמו נחמד ודי מהיר,
רק צריך לדעת מהי הדרך וכיצד לבצע את הפעולות בסדר נכון, ובעיקר עם אלו תוכנות לעבוד...), אז קדימה...
דבר ראשון נכנסים לאתר מעולה שהכרתי שבו ניתן להוסיף כתוביות בצורה מדהימה,
רק צריך להירשם אליו כמה רגעים (תאמינו לי זה שווה את זה), הנה האתר:
השלב הבא הוא ליצור תרגום כאוות נפשכם... בתוך האתר הידידותי הקליט והנחמד מאודדד....
לאחר שיצרתם את התרגום תוכלו גם לשתף את הסרטון ביוטיוב (בתוך האתר עצמו,
פשוט תשחקו עם האפשרויות ותמצאו את זה)...
******************************************************************************************************
השלב הבא הוא חשוב ביותר...
תצטרכו להוריד גם את הסרטון מיוטיוב באיכות הכי גבוהה שיש לכם, אני ממליץ לשם כך על תוכנת: youtubedownloaderhd
הנה האתר המקורי להורדת התוכנה:
ובנוסף תצטרכו להוריד את התרגום שהכנתם, לשם כך אני ממליץ (למרות שיש ערמות של אתרים לכך), על האתר הבא:
אחזתם עד כאן, יופי...
עכשיו מתחיל העסק האמיתי, מכיוון שלא הצלחתי בשום אופן להוריד סרטון עם כתוביות מיוטיוב,
הבנתי שחייב תוכנה שתחבר לי בין הכתוביות לסרטון, ואחרי ששרפתי שעות בחיפוש אחר התוכנה המבוקשת...
(שלבסוף מצאתי שיש לי כזאת במחשב שלי)...
אני שמח להציג אותה כאן, תוכנה פגז לחיבור בין הסרטון לכתוביות, יש בה כל מה שצריך...
(תחת קטגוריית - Convert בתוך התוכנה עצמה)...
תוכנה "מצויינת"....
הנה קישור להורדת התוכנה מהאתר המקורי:
רק מקווה שאכן האופציה הזו תעבוד לכם...
(לי יש תוכנה פרוצה, אבל לדעתי את החלק הזה הם לא מגבילים, מקסימום תורידו גרסה פרוצה, תוכנה שווה)...
כמובן תצטרכו להכניס לתוכנה את הסרטון והכתוביות שהורדתם, ולחבר ביניהם, וזהו זה השלב האחרון, בהצלחה....
רציתי לשתף במשהו שנתקלתי בו בימים אלו...
מישהו ביקש ממני להוסיף כתוביות לסרטון ביוטיוב, ולהוריד לו את הסרטון עם הכתוביות, נשמע פשוט...
אז זהו שממש לא...
זה קשה ואפילו מאוד, שרפתי על זה המון זמן, (עיקר הזמן הוא כמובן בגלל תקלות טכניות, אבל התהליך עצמו נחמד ודי מהיר,
רק צריך לדעת מהי הדרך וכיצד לבצע את הפעולות בסדר נכון, ובעיקר עם אלו תוכנות לעבוד...), אז קדימה...
דבר ראשון נכנסים לאתר מעולה שהכרתי שבו ניתן להוסיף כתוביות בצורה מדהימה,
רק צריך להירשם אליו כמה רגעים (תאמינו לי זה שווה את זה), הנה האתר:
Video Subtitling, Captioning and Subtitle Translation Editor & Services - Amara Subtitling
Want to caption or translate video? Our intuitive subtitle editor is free! Are your accessibility or localization needs BIG? Amara’s platform and services can help.
amara.org
השלב הבא הוא ליצור תרגום כאוות נפשכם... בתוך האתר הידידותי הקליט והנחמד מאודדד....
לאחר שיצרתם את התרגום תוכלו גם לשתף את הסרטון ביוטיוב (בתוך האתר עצמו,
פשוט תשחקו עם האפשרויות ותמצאו את זה)...
******************************************************************************************************
השלב הבא הוא חשוב ביותר...
תצטרכו להוריד גם את הסרטון מיוטיוב באיכות הכי גבוהה שיש לכם, אני ממליץ לשם כך על תוכנת: youtubedownloaderhd
הנה האתר המקורי להורדת התוכנה:
Free Youtube HD Downloader - Download Video
If you are searching for a fast way to download videos from YouTube - use YouTube Downloader HD. Full support for 4K Ultra HD videos and 60FPS YouTube videos.
www.youtubedownloaderhd.com
ובנוסף תצטרכו להוריד את התרגום שהכנתם, לשם כך אני ממליץ (למרות שיש ערמות של אתרים לכך), על האתר הבא:
VidPaw | Download Subtitles from this video in SRT Format
VidPaw Subtitle Downloader makes it easy to freely download subtitles from this video in SRT file.
www.vidpaw.com
אחזתם עד כאן, יופי...
עכשיו מתחיל העסק האמיתי, מכיוון שלא הצלחתי בשום אופן להוריד סרטון עם כתוביות מיוטיוב,
הבנתי שחייב תוכנה שתחבר לי בין הכתוביות לסרטון, ואחרי ששרפתי שעות בחיפוש אחר התוכנה המבוקשת...
(שלבסוף מצאתי שיש לי כזאת במחשב שלי)...
אני שמח להציג אותה כאן, תוכנה פגז לחיבור בין הסרטון לכתוביות, יש בה כל מה שצריך...
(תחת קטגוריית - Convert בתוך התוכנה עצמה)...
תוכנה "מצויינת"....
הנה קישור להורדת התוכנה מהאתר המקורי:
Video Download Capture – Download online videos and TV shows from any website
Apowersoft presents Video Download Capture to make online video download easier than ever. It provides the swift way to download online videos from YouTube, Dailymotion, Vimeo and more.
www.apowersoft.com
רק מקווה שאכן האופציה הזו תעבוד לכם...
(לי יש תוכנה פרוצה, אבל לדעתי את החלק הזה הם לא מגבילים, מקסימום תורידו גרסה פרוצה, תוכנה שווה)...
כמובן תצטרכו להכניס לתוכנה את הסרטון והכתוביות שהורדתם, ולחבר ביניהם, וזהו זה השלב האחרון, בהצלחה....
נערך לאחרונה ב: