אני מעוניין להכין "פרוזן יוגורט"
הבעיה היא - זו הפעם הראשונה שלי, ואין לי זמן לניסוי וטעייה.
החומרים שיש לי:
תות קפוא
מנגו קפוא
דובדבן קפוא
פקאן מסוכר
חלווה
מקופלת שוקולד
יוגורט מולר במקרר
קוביות קרח קטנות
שאלתי היא:
1. מה הן המינונים הנדרשים
2. האם מוסיפים קוביות קרח
3. כמה יוגורט שמים
4. האם צריך להקפיא תחילה את היוגורט
תודה רבה
הבעיה היא - זו הפעם הראשונה שלי, ואין לי זמן לניסוי וטעייה.
החומרים שיש לי:
תות קפוא
מנגו קפוא
דובדבן קפוא
פקאן מסוכר
חלווה
מקופלת שוקולד
יוגורט מולר במקרר
קוביות קרח קטנות
שאלתי היא:
1. מה הן המינונים הנדרשים
2. האם מוסיפים קוביות קרח
3. כמה יוגורט שמים
4. האם צריך להקפיא תחילה את היוגורט
תודה רבה