חלבי פרוזן יוגורט - עזרו לי להרכיב את המתכון

זר פרחים

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אני מעוניין להכין "פרוזן יוגורט"
הבעיה היא - זו הפעם הראשונה שלי, ואין לי זמן לניסוי וטעייה.

החומרים שיש לי:
תות קפוא
מנגו קפוא
דובדבן קפוא
פקאן מסוכר
חלווה
מקופלת שוקולד
יוגורט מולר במקרר
קוביות קרח קטנות

שאלתי היא:
1. מה הן המינונים הנדרשים
2. האם מוסיפים קוביות קרח
3. כמה יוגורט שמים
4. האם צריך להקפיא תחילה את היוגורט

תודה רבה
 

זר פרחים

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
לדעתי המרקם ישתפר פלאות אם תקפיאי בננות ותוסיפי.
הן מעניקות קרמיות לפרוזן.
שוקולד לבן לדעתי יתאים יותר לפירות האדומים.
לקנות בננות ולהקפיא ?
ומה עם תמרים, ויש לי תרכיז תפוחים ומיץ תפוזים טבעי, יכול להועיל או רק לקלקל ?
תודה
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
כן. רק להקפיד שתהיינה בשלות.
תמרים יתאימו מאד.
תרכיבי לך כמה שילובים שיתאימו ותגישי לסועדים. שלא יהיה רק פרוזן בטעם אחד לכולם.
נניח תמרים+בננות
פירות אדומים+שוקולד לבן+ בננה
תמרים+חלבה+שוקולד
מנגו+יוגורט+לימון, דבש ונענע.
לדעתי אין צורך להקפיא את היוגורט, רק את הפירות.
 

זר פרחים

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
כן. רק להקפיד שתהיינה בשלות.
תמרים יתאימו מאד.
תרכיבי לך כמה שילובים שיתאימו ותגישי לסועדים. שלא יהיה רק פרוזן בטעם אחד לכולם.
נניח תמרים+בננות
פירות אדומים+שוקולד לבן+ בננה
תמרים+חלבה+שוקולד
אין לי עניין להשקיע מידיי
הם לא יידעו להעריך את ההשקעה.

מה עושים עם היוגורט, מקפיאים ?
וכמה שמים ?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אין צורך להקפיא את היוגורט. רק את הפירות.
היחס הוא לא קבוע. נסי תחילה על כל גביע יוגורט (200 מ"ל) לשים כוס פרי קפוא+בננה אחת.
ומוסיפים בהדרגה דבש/תמרים/סילאן כדי להמתיק. מוסיפים קצת בכל פעם, טוחנים ובודקים אם זה מתוק מספיק לטעמכם.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
בכל מקרה, תוספות שאינן פירותיות כמו שוקולד וחלבה הייתי מניחה בקעריות וכל סועד יוסיף לעצמו.
 

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לא צריך קוביות קרח
תנסי לבדוק כמה גרם היוגורט ששמים בחנויות
הם שמים חבילה כזו על כוס כוס פירות
פחות מ 100 גר' חושבת
 

מבט נוסף

משתמש פעיל
צילום מקצועי
אתם מכינות מיוגורט רגיל?
עד היום ניסיתי רק עם הגלידת פרוזן של שטראוס...
 

לה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
לנו יש מתכון משפחתי :p
שהוא ורק הוא עובר אצלנו

תות
פקאן
שוקולד חום
שוקולד לבן
חלבה
ופירות יער

ואני חושבת שכן מומלץ להקפיא את השוקולד,
הענין בפרוזן יוגורט שהמוצרים גרוסים ולא מרוסקים לגמרי. אז זה נחמד שיש חתיכות של שוקולדים ככה ללעוס, מה שלא בטוח ישאר אם לא יוקפאו
בתאבון:rolleyes:
 

welcome

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לנו יש מתכון משפחתי :p
שהוא ורק הוא עובר אצלנו

תות
פקאן
שוקולד חום
שוקולד לבן
חלבה
ופירות יער

ואני חושבת שכן מומלץ להקפיא את השוקולד,
הענין בפרוזן יוגורט שהמוצרים גרוסים ולא מרוסקים לגמרי. אז זה נחמד שיש חתיכות של שוקולדים ככה ללעוס, מה שלא בטוח ישאר אם לא יוקפאו
בתאבון:rolleyes:
מנסיון גם אם לא מקפיאים יוצא חתיכות כי זה קופא מהקור של הפירות.
 

לימונצ'לו

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אני עושה עם חלב ולא עם יוגורט ויוצא בוללל כמו הפרוזן של קצפת (אלוקים יודע איך קורה הנס הזה...)
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
אני מעוניין להכין "פרוזן יוגורט"
הבעיה היא - זו הפעם הראשונה שלי, ואין לי זמן לניסוי וטעייה.

החומרים שיש לי:
תות קפוא
מנגו קפוא
דובדבן קפוא
פקאן מסוכר
חלווה
מקופלת שוקולד
יוגורט מולר במקרר
קוביות קרח קטנות

שאלתי היא:
1. מה הן המינונים הנדרשים
2. האם מוסיפים קוביות קרח
3. כמה יוגורט שמים
4. האם צריך להקפיא תחילה את היוגורט

תודה רבה

מעניין יצא לך טוב?
כי משום מה חשבתי שצריך מכשיר מיוחד לפרוזן כדי שיצא מרקם של גלידה
או שאני טועה
@shira bira מה אומרת?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה