לשים 2 ריבועים במרחק הרצוייש למישהו מושג ???
איך אני עושה ריבועים במסמך פשוט של וורד
כך שיהיו רחוקים אחד מהשני במרחק סימטרי ???
מבלי להזיז אחד אחד ...
ש למישהו מושג ???
איך אני עושה ריבועים במסמך פשוט של וורד
כך שיהיו רחוקים אחד מהשני במרחק סימטרי ???
מבלי להזיז אחד אחד ...
בבקשה ....
אני תקועה באמצע עריכת מסמך
מה הקשר לנושא הזה?לשים 2 ריבועים במרחק הרצוי
לעשות להם העתק הדבק ולהציב במרחק הרצוי
לעשות העתק הדבק לכל ה- 4 ריבועים ולהציב
ואז לכל ה-8-16-32-64 וכו'
מקפיץ...עובד מצוין!
רק מה אני רוצה להקליט פקודה שכל פעם שאני מפעיל אותה, זה מייצר לי תיבת טקסט אם עיצוב מסוים, ושהטקסט המודלד בתוכו כבר לפי עיצוב בגופן שבחרי ובגודל ועיישור וכו' שבחרתי,
{הקלטתי פקודה עם סדר הפעולות לפי מה שרציתי, וכהפעלתי אח"כ את הפקודה - זה נתן לי את העיצוב לטקסט וכלל לא יצר לי תיבת טקסט}.
מצורף!צרף את המאקרו שהקלטת ואת הדרישות, ונראה לכם בל"נ איך לבצע את השינויים הרצויים.
עובד מצוין!
רק מה אני רוצה להקליט פקודה שכל פעם שאני מפעיל אותה, זה מייצר לי תיבת טקסט אם עיצוב מסוים, ושהטקסט המוקלד בתוכו כבר לפי עיצוב בגופן שבחרתי ובגודל ועיצוב וכו' שבחרתי,
{הקלטתי פקודה עם סדר הפעולות לפי מה שרציתי, וכשהפעלתי אח"כ את הפקודה - זה נתן לי את העיצוב לטקסט וכלל לא יצר לי תיבת טקסט}.
מה גודל הגופן הרצוי? גופן מודגש?מצורף!
הבעיה היא:
לשאלתך אענה ש: הגופן הוא Livorna ואני רוצה גופן מודגש,מה גודל הגופן הרצוי? גופן מודגש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: