דרוש מתכון פקאנים מסוכרים

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
כוס פקאנים
חצי כוס סוכר
רבע כוס מים

שמים את כל החומרים יחד במחבת או בסיר שטוח על אש בינונית-נמוכה.
מבשלים תוכ"ד ערבוב מדי פעם ושמירה שלא ישרף.
בתחילה המים והסוכר מעורבים
אח"כ הסוכר נמס בתוך המים ונוצרת כמן תמיסה
בהמשך המים מתאדים והסוכר מתגבש לציפוי לבן על האגוזים.
בשלב זה יש להיות צמודים לאש ולערבב כל הזמן כדי שלא ישרף.
הציפוי הלבן נמס לאט לאט לקרמל.
מורידים את האגוזים מהאש ושופכים על נייר אפיה משומן.
מפרידים בינהם בכף (זהירות! קרמל רותח זה אחד הדברים הכואבים כי הטמפרטורה שלו מאוד גבוהה.)
מחכים לקרור מלא ומאכסנים בקופסא אטומה.
מחזיק מעמד מספר ימים. אח"כ סופח לחות ונהרס.
ניתן להחליף את הפקאנים בשקדים, אגוזי מלך ולוזים.
 
נערך לאחרונה ב:

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
מהלוזים המסוכרים אני מכינה מחית פרלינה קראנצית מטורפת, היצר הרע של פסח;)
שמים את הלוזים המסוכרים במעבד מזון ומפעילים אותו.
לאחר שהלוזים הופכים לאבקה, ממשיכים לטחון.
לאט לט הלוזים יוציאו את השמן שלהם והאבקה תהפוך ללחה.
ממשיכים לטחון עד שזה הופך למחית.
(אם מצטבר חומר בדפנות המעבד מזון, מומלץ לעצור את ההפעלה, להחזיר אותו עם כף למסה ולהמשיך לטחון )
המחית היא קראנצית כי מעבד מזון סטנדרטי לא יכול להביא לתוצאה חלקה דייה.

במחית ניתן למלא פטיפורים,
לערבב עם שוקולד לשכבה אמצעית של מרציפן-שוקולד-מרציפן,
למרוח על עוגת גבינה,
או להשתמש לכל מטרה שתרצו.
וכמובן,
זה טעים מאוד גם ככה, בכפית.
 

rivkic

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
D I G I T A L
מהלוזים המסוכרים אני מכינה מחית פרלינה קראנצית מטורפת, היצר הרע של פסח;)
שמים את הלוזים המסוכרים במעבד מזון ומפעילים אותו.
לאחר שהלוזים הופכים לאבקה, ממשיכים לטחון.
לאט לט הלוזים יוציאו את השמן שלהם והאבקה תהפוך ללחה.
ממשיכים לטחון עד שזה הופך למחית.
(אם מצטבר חומר בדפנות המעבד מזון, מומלץ לעצור את ההפעלה, להחזיר אותו עם כף למסה ולהמשיך לטחון )
המחית היא קראנצית כי מעבד מזון סטנדרטי לא יכול להביא לתוצאה חלקה דייה.

במחית ניתן למלא פטיפורים,
לערבב עם שוקולד לשכבה אמצעית של מרציפן-שוקולד-מרציפן,
למרוח על עוגת גבינה,
או להשתמש לכל מטרה שתרצו.
וכמובן,
זה טעים מאוד גם ככה, בכפית.
אני גם הכנתי ככה
ואחרי שהסתיימה הקראנציות -
נהייתה מחית חלקה ממש
טעים ברמות על!
אבל לקח המון המון המון זמן, עד שהגעתי לתוצאה.
דרך אגב אני היחידה שאכלתי,
אף אחד לא אהב
נשנשתי לי בכפית להנאתי, עד סוף הפסח (לא השנה)
 

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איך מכינים פקאן מסוכר בסגנון סיני?
 

הזדמנות

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הכנתי ושידרג לי מאוד מאוד את הסלט חסה. תודה רבה!
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה