לא נכון. מ 15 ומעלה חיובי. 12-15 נחשב גבולי, וממילא, לשאלת השואל, 14.1 זה גבולי על הצד הגבוה.
יש לכם השערה מתי והאם נדבקתם?שזה אומר?
מחוסן או לא?
COVID-19 IGGאיך נקראת הבדיקה באנגלית?
הבדיקה מהדסה, ובתחום 12-15 זו תשובה גבולית, 12 ומטה שלילי 15 ומעלה חיובי, כך ש14.1 זה בתחום הגבוליאם נבדקתם בתל השומר, שם מ- 0.8 יש לכם נוגדנים ולכן תוצאה כזאת אומרת שאתם עם נוגדנים.
לאיש לכם השערה מתי והאם נדבקתם?
אני שואל כי בתקופה הראשונה הנוגדנים במגמת עליה, ואחר כך המגמה מתהפכת.
מעל 15 חיוביקיבלנו היום תשובה 6 מהדסה... והיה כתוב בפיענוח 12 גבולי. מעל 12 חיובי.
מוזר כל המספרים האלו.
אני קיבלתי תשובה:
חיובי
זהו. בלי מספרים.
תודה.בהדסה?
כי אם כן - רואים את המספרים ב'הדסה שלי'.
צריך לבקש מהם קוד, ואת יכולה להכנס דרך האתר שלהם.
תודה.
אבל לא.
עשיתי בקופ"ח.
הקופ"ח מאשרות/ מבצעות בדיקות סרולוגיות?תודה.
אבל לא.
עשיתי בקופ"ח.
כלליתהקופ"ח מאשרות/ מבצעות בדיקות סרולוגיות?
איזה קופה, אם אפשר לשאול?
כמה זמן לקח לכם לקבל תשובה?קיבלנו היום תשובה 6 מהדסה... והיה כתוב בפיענוח 12 גבולי. מעל 12 חיובי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: