זו באמת היתה בעיה במצלמה?אני עכשיו שלחתי לתיקון מצלמה 720 עם בדיוק כזה קלקול
ועלה לי תיקון 150 ש"ח
או שרק סידרו את החלק הקים או ששמו חלק אחר ממצלמה אחרת.אני עכשיו שלחתי לתיקון מצלמה 720 עם בדיוק כזה קלקול
ועלה לי תיקון 150 ש"ח
אפשר לתקן את זהיש לי מצלמת קנון 730
נקנתה לפני כשנה וחצי ועבדה מעולה
לאחרונה אני מנסה לצלם ומופיעה לי השגיאה: שגיאה בכרטיס זיכרון
ניסיתי ב2 כרטיסים שונים ובשניהם אותה שגיאה
מה שמעלה את ההשערה שהבעיה במצלמה ולא בכרטיס
מכירים את התופעה?
וגם את זהלי נתקע חתיכה של כרטיס במצלמה
כמה יעלה לי תיקון?
וגם את זהלי יש אותה מצלמה ובעיה עם העדשה, היא לא נפתחת כשמדליקים את המצלמה, רק אחרי כמה נסיונות והעדשה גם משמיעה רעש.
מישהו יודע מה אפשר לעשות חוץ מלקנות חדשה?
בדקתי איתו את המחיר ומתברר שטעיתיאפשר לתקן את זה
וגם את זה
וגם את זה
חבר שלי עושה את זה. אם אני לא טועה זה 100 שקל לבעיה של השגיאה עם הכרטיס ו120 לכרטיס התקוע. לגבי הזום אני לא יודע... אפשר לפנות אליו 0527690685 הוא נמצא בירושלים ובית שמש
מאחיסמך רחובות בני ברק קרית ספר או תל אביב אפשר לפנות אליי 0533122688 ואני אעביר לו את זה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: