למה דווקא חרדים?רציתי לדעת האם יש למישהו רשימה של פסיכולוגים חרדים כולל מספרי טלפון נ.ב לא מטפלים
למה דווקא חרדים?
שואלת בענין, רב הורה לכם ככה? כי אם לא נראה לי שהפרמטר העיקרי הוא מקצועיות, במקביל לשאר עניינירפואה.
לא הצצתי, אבל ההבדל ברור, בפסיכולוגיה יש הרבה מאד השקפה, כל אחד והדרך חיים שלו. יש המון שהם לא בדרך התורה, ראוי מאד להיזהר
פסיכולוג או פסיכולוגית?ציפורי דורון
פסיכולוגית קלינית מעולה
את ממליצה עליה בחום?ציפורי דורון
פסיכולוגית קלינית מעולה
054-6776775
ציפורי דורון בעיקר לילדים עם הפרעות תחושה.פסיכולוג או פסיכולוגית?
עדיפות לאישה....יש את ד"ר עוז מרטין
אני שואלת דווקא עליה(ציפורי) ממש יעזור לי חוות דעת... ממש.....יש הרבה... הייתי ממליצה על גיטי גפני, ציפי הלר, תלוי לאיזו בעיה..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: