דרוש מידע פסיכולוגים חרדיים לדבר ה'

חנצ'ו

משתמש פעיל
רציתי לדעת האם יש למישהו רשימה של פסיכולוגים חרדים כולל מספרי טלפון נ.ב לא מטפלים

לא אני

משתמש סופר מקצוען
רציתי לדעת האם יש למישהו רשימה של פסיכולוגים חרדים כולל מספרי טלפון נ.ב לא מטפלים
למה דווקא חרדים?
שואלת בענין, רב הורה לכם ככה? כי אם לא נראה לי שהפרמטר העיקרי הוא מקצועיות, במקביל לשאר עניינירפואה.

חנצ'ו

משתמש פעיל
כשכתבתי לא מטפלים התכונתי למטפלים רגשיים שלא היה אי הבנה

ממוקד

משתמש מקצוען
למה דווקא חרדים?
שואלת בענין, רב הורה לכם ככה? כי אם לא נראה לי שהפרמטר העיקרי הוא מקצועיות, במקביל לשאר עניינירפואה.
לא הצצתי, אבל ההבדל ברור, בפסיכולוגיה יש הרבה מאד השקפה, כל אחד והדרך חיים שלו. יש המון שהם לא בדרך התורה, ראוי מאד להיזהר

קבוצת אפי

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
ד"ר עדה יעל וייסברג
ירושלים
וקליניקה נוספת באשדוד

050-5503009 פסיכולוגית קלינית וחינוכית מומחית ומאבחנת להפרעת תקשורת לוועדות השמה וביטוח לאומי וגם מטפלת. בעלת תואר שלישי מארה"ב בפסיכולוגיה קלינית לילדים. דוברת אנגלית ועברית ומטפלת בCBT. עובדת במיוחד עם המגזר החרדי.
פסיכולוגית קלינית וחינוכית מומחית בארץ ובארה"ב ילדים ומבוגרים וטרואמה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה