היה לי בבית חבילה כזאת:
רציתי להכין עם זה משהו מעניין ולא סתם לאכול בכריך,
דבר ראשון חתכתי לרצועות,
ואז עלה עלי הרעיון הבא:
פסטה ארוכה (ספגטי)
עם רצועות בשר (פסטרמה)
שילוב קטלני של טעמים,
אז למתכון:
חבילת ספגטי מבושלת ומסוננת עפ"י ההוראות.
לתיבול:
לטגן רצועות בצל עד להזהבה,
להוסיף 3 שיני שום פרוסות ולטגן עוד 2-3 דק',
להוסיף רצועות פסטרמה (עדיף פסטרמת בשר אבל אפשר גם עוף)
ולהמשיך לטגן מידיי פעם לערבב.
לבנתיים לערבב בצלחת:
5 כפות רוטב ברביקיו
5 כפות רוטב צ'ילי
3 כפות רוטב טריאקי
2 כפות רוטב סויה
3/4 כוס מים
קצת שום גבישי,
מלח, פלפל שחור וקצת סוכר.
להוסיף את נוזל התיבול לסיר, לכסות ולהרתיח כ5 דק,
להנמיך את האש ולבשל עוד כ 7-8 דק,
לכבות את האש,
להוסיף את הפסטה,
לערבב היטב ולהגיש חם,
זהירות, נגמר מייד.
רציתי להכין עם זה משהו מעניין ולא סתם לאכול בכריך,
דבר ראשון חתכתי לרצועות,
ואז עלה עלי הרעיון הבא:
פסטה ארוכה (ספגטי)
עם רצועות בשר (פסטרמה)
שילוב קטלני של טעמים,
אז למתכון:
חבילת ספגטי מבושלת ומסוננת עפ"י ההוראות.
לתיבול:
לטגן רצועות בצל עד להזהבה,
להוסיף 3 שיני שום פרוסות ולטגן עוד 2-3 דק',
להוסיף רצועות פסטרמה (עדיף פסטרמת בשר אבל אפשר גם עוף)
ולהמשיך לטגן מידיי פעם לערבב.
לבנתיים לערבב בצלחת:
5 כפות רוטב ברביקיו
5 כפות רוטב צ'ילי
3 כפות רוטב טריאקי
2 כפות רוטב סויה
3/4 כוס מים
קצת שום גבישי,
מלח, פלפל שחור וקצת סוכר.
להוסיף את נוזל התיבול לסיר, לכסות ולהרתיח כ5 דק,
להנמיך את האש ולבשל עוד כ 7-8 דק,
לכבות את האש,
להוסיף את הפסטה,
לערבב היטב ולהגיש חם,
זהירות, נגמר מייד.