הכנתי היום יצא טעים בטרוף (וגם יפה)
המתכון המקורי מעיתון משפחה של השבוע האחרון
להכין חביתיות דקות ועגולות-
חביתיות שלי- ביצה, מלח ומעט מים
להכין עיסה של בשר טחון מטובלת- איך שאתם מטבלים בפסח
אני מערבבת בשר ועוף טחון זה יותר טעים לדעתי.
להכין פירה תפו"א או פירה בטטה
להרכיב את המנה-
תבניות אישיות-
לשמן מעט כל תבנית ולהשים חביתיה אחת.
להשים עד גובה חצי מהתבנית את הבשר טחון
מעל למלא עד למעלה בפירה
לטפטף מעט שמן מעל
לאפות 25 דק' בחום של 180 מעלות
טעיםםםםםםם
יפההההההה
וקללללללל
המתכון המקורי מעיתון משפחה של השבוע האחרון
להכין חביתיות דקות ועגולות-
חביתיות שלי- ביצה, מלח ומעט מים
להכין עיסה של בשר טחון מטובלת- איך שאתם מטבלים בפסח
אני מערבבת בשר ועוף טחון זה יותר טעים לדעתי.
להכין פירה תפו"א או פירה בטטה
להרכיב את המנה-
תבניות אישיות-
לשמן מעט כל תבנית ולהשים חביתיה אחת.
להשים עד גובה חצי מהתבנית את הבשר טחון
מעל למלא עד למעלה בפירה
לטפטף מעט שמן מעל
לאפות 25 דק' בחום של 180 מעלות
טעיםםםםםםם
יפההההההה
וקללללללל