פסוריאזיס בעקבות דלקת גרון חריפה?

חשבת מלי

משתמש פעיל
שואלת בעבור מכרה, ביתה סבלה פעמיים כמעט ברציפות מדלקת גרון חריפה, לאחר מכן התפשטה לה פריחה בולטת ומגרדת בגוף ובקרקפת, רופא עור אבחן פסוריאזיס לדעתו כתוצאה מדלקת הגרון והמליץ על משחות סטרואידיות ופוטותרפיה ,
האם מישהו מכיר תופעה כזו? יש תחליפים טבעיים? עמותה או גורם מייעץ?
(מדובר בבחורה צעירה בריאה ב"ה ללא שום בעיות עור קודמות)
תזכו למצוות

חשבת מלי

משתמש פעיל
שואלת בעבור מכרה, ביתה סבלה פעמיים כמעט ברציפות מדלקת גרון חריפה, לאחר מכן התפשטה לה פריחה בולטת ומגרדת בגוף ובקרקפת, רופא עור אבחן פסוריאזיס לדעתו כתוצאה מדלקת הגרון והמליץ על משחות סטרואידיות ופוטותרפיה ,
תזכו למצוות
???????

ישי.כ

משתמש פעיל
להקלה זמנית לכאב הגרון אפשר לטחון ג'ינג'ר עם לימון ולשתות.
כדי לדעת אך לטפל בדלקת גרון ובמחלות עור יש להבין כיצד הגוף עובד,
הגוף מרקמות כל רקמה בנויה מתאים, תחלופת התאים מתבצעת על הזמן בקצב שקבע הבורא, מי שאחראי לפרק ולהחליף את התאים בתאים חדשים אלו החיידקים, תפקיד החיידקים בבריאה לפרק חומרי אורגני מת, קחי לדוגמא 'אצבע' כל עוד היא שלימה, שום חיידק לא יפרק אותה, אם נהיה חתך באצבע או שהיא ח"ו נכרתה אז יתחיל פעילות חיידקית,
ברגע שיש עודף רעלים בתאים עקב תזונה לא נכונה או לקיחת תרופות וכדו', אזי התחלפות התאים מתבצעת בקצב יותר מהיר מהרגיל, מה שגורם להפרשות ולדלקות באזור הדלקת.
דלקות בגרון כמו שאר הדלקות באברים שונים בגוף - נגרמים בשל עודף רעלים שהצטברו באותו אזור הפגוע,
כשהדם מלא ברעלים זה אוכל גם את העור ומתחילים להיות כל מיני גירודים ופריחות בעור,
פסוריאזיס זה לא נוצר בגלל דלקת בגרון, שניהם הגיעו בגלל הרעלת הדם, ממזון מתועש ומטוגן ומכל מיני משקאות עם חומצות חזקות וסוכרים כדוגמת קוקה קולה ושאר המשקאות הקלים.
אין פתרונות קסם, הפתרון היחיד הוא לנקות את הדם והגוף מכל הרעלים, ולהפסיק עם המזון המתועש והמעובד, ולעבור לתזונה המבוססת על פירות וירקות עלים ירוקים נבטים, קטניות, וקצת דגנים מלאים. אם לא תטפלו בזה מהשורש, זה כל הזמן יחזור ואף יחריף עוד יותר.

יצחק ק

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
אני מכיר מישהו שזה אצלו ככה כבר כמה שנים
בערך פעם בשנה יש לו דלקת גרון
ושבוע אחרי הדלקת מגיע פסוריזיס

ישי.כ

משתמש פעיל
פעם בשנה הגוף שלו יוצא לניקוי רעלים,
לכל אחד הרעלים יוצאים מהגוף בדרך אחרת, אחד מהגרון, אחד באפטות, אחד בחצ'קונים מוגלתיים. וכן הלאה. כל עוד הגוף חזק ובריא הוא יפליט את הרעלים החוצה, בדרך זו או אחרת, זה בעצם ניקוי ולא חולי.
אני למשל אם אוכל שטויות ישר יוצא לי אפטות בפה, לאחותי זה בה בכאבי גרון חזקים, והיא מודעת שזה בה לה בגלל שאכלה מזונות לא ראויים.

משקפיים ורודות

משתמש מקצוען
תזכו למצוות
לא יודעת אם קשור,
אבל יכולה להמליץ בחום על טיפול הומופתי
סבלתי תקופה ארוכה מגירודים בכל הגוף,
כדורי אלרגיה לא עזרו,
משכול כנ"ל
קיבלתי המלצה על פוטותרפיה,
ובגלל שזה טיפול ארוך ודרש ממני נסיעה של 3 פעמים בשבוע מחוץ לעיר ניגשתי לטיפול הומופתי..
ב"ה אני אחרי!

חשבת מלי

משתמש פעיל
לא יודעת אם קשור,
אבל יכולה להמליץ בחום על טיפול הומופתי
סבלתי תקופה ארוכה מגירודים בכל הגוף,
כדורי אלרגיה לא עזרו,
משכול כנ"ל
קיבלתי המלצה על פוטותרפיה,
ובגלל שזה טיפול ארוך ודרש ממני נסיעה של 3 פעמים בשבוע מחוץ לעיר ניגשתי לטיפול הומופתי..
ב"ה אני אחרי!
יש לך המלצה על מישהו מסוים?

אם פי 17

משתמש מקצוען
מוכר עד כאב.
כל כאב גרון אני רצה לקבל אנטיביוטיקה........
ידוע שפסוריאזיס פורח לאחר דלקת גרון חריפה ובעיקר סטרפטוקוקס שלא מטופל בזמן.
אישית, כל בופר פארם אצלי בבית אבל הכי עזר זה פוטותרפיה.
סיוט. כי זה 3 פעמים בשבוע.. אבל אין אפס- הפצעים נעלמו. (נשאר כמו כתמים על העור, אבל זה בגלל שלא הייתי מאד עקבית ולא גמרתי את הסדרה. אומרים שגם כתמים זה לא משאיר)
גילוי נאות, פסוריאזיס זו מחלה כרונית כך שגם אם זה עובר זה יכול לחזור. זו לא מחלה שנעלמת:(
אבל בחלט יכולות להיות הפסקות ארוכות מאד.

אופססס ;)

משתמש מקצוען
פסוריאזיס הוא כרוני וקיים תמיד
יש תקופות שאין או שממש חלש ויש תקופות שמתפרץ מחדש
התפרצות יכולה להגרם מכל מיני סיבות. חלקן:
-ד. גרון
-קורונה!
-טראומה
-בחורף (בקיץ יש שיפור אצל רוב האנשים)
-אחרי לידה (לאומת זאת לפני הלידה הרבה פעמים משתפר מאד)

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  50  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה