הודעה שפרסמתי בחכמת נשים לפני כשבועיים:
לבת של חברה שלי, בת 12, התפרץ לאחרונה (כלומר לראשונה) פסוריאזיס,באזור הקרקפת, והמרפקים.
זה מאוד מגרד ומציק לילדה.
הם היו אצל רופא עור, שנתן תרופות סטרואידיות שלא מספיק עוזרות.
התור לרופא עור מומחה הוא רק עוד חודש וחצי.
היא בקשה ממני את חוכמת ההמונים שמתנסים בזה:
נשמח לכל עצה בנושא; אלו משחות / שמפו/ טיפולים עשויים לעזור.
מאז הילדה הפסיקה לאכול מאכלים חומציים, מנסה שמפו טיפולי, ומחכה להפניה לפוטותרפיה מהרופא המומחה.
אבל הילדה עדין מתגרדת ונפצעת! מה עושים?
היא בקשה ממני לפרסם גם פה, כי בכל זאת חצי מהסובלים הם גברים וחבל להפסיד את עצתם.
היא יודעת שזה מחלה כרונית, אבל מה עשיתם בכדי למנוע ואיך הצלחתם למתן התפרצות?
נ.ב.
אחד התגובות שקיבלתי באישי, היתה של אחת שכתבה הרבה ידע בנושא, כנראה מנסיון, והיא כתבה לי כל הכבוד על העלאת הנושא של המחלה הלא נחמדה הזו, ככה עוד הרבה אחרות פנו אליה לקבל עזרה. אז:
1. אתם פורום של אלופים, חכמת ההמונים פה היא לא סתם.
2. גם אם כתבתן שם משהו שנראה לכן חשוב שכלל הציבור ידע (אפילו מי שגולש ללא משתמש) תכתבו שוב.
לבת של חברה שלי, בת 12, התפרץ לאחרונה (כלומר לראשונה) פסוריאזיס,באזור הקרקפת, והמרפקים.
זה מאוד מגרד ומציק לילדה.
הם היו אצל רופא עור, שנתן תרופות סטרואידיות שלא מספיק עוזרות.
התור לרופא עור מומחה הוא רק עוד חודש וחצי.
היא בקשה ממני את חוכמת ההמונים שמתנסים בזה:
נשמח לכל עצה בנושא; אלו משחות / שמפו/ טיפולים עשויים לעזור.
מאז הילדה הפסיקה לאכול מאכלים חומציים, מנסה שמפו טיפולי, ומחכה להפניה לפוטותרפיה מהרופא המומחה.
אבל הילדה עדין מתגרדת ונפצעת! מה עושים?
היא בקשה ממני לפרסם גם פה, כי בכל זאת חצי מהסובלים הם גברים וחבל להפסיד את עצתם.
היא יודעת שזה מחלה כרונית, אבל מה עשיתם בכדי למנוע ואיך הצלחתם למתן התפרצות?
נ.ב.
אחד התגובות שקיבלתי באישי, היתה של אחת שכתבה הרבה ידע בנושא, כנראה מנסיון, והיא כתבה לי כל הכבוד על העלאת הנושא של המחלה הלא נחמדה הזו, ככה עוד הרבה אחרות פנו אליה לקבל עזרה. אז:
1. אתם פורום של אלופים, חכמת ההמונים פה היא לא סתם.
2. גם אם כתבתן שם משהו שנראה לכן חשוב שכלל הציבור ידע (אפילו מי שגולש ללא משתמש) תכתבו שוב.