(בהנחה שאפשר להעלות לכאן מתכונים...)
אחרי שגמרתי לפוצץ את המקפיא באפיה לראש השנה,
הרגשתי שמגיע להם -
מגיע לילדים ארוחת ערב מפנקת...
בכ"ז אמא עומדת כבר שבוע במטבח
ואופה...ואופה...ואופה...
וכמעט לא טועמים כלום...
מגיע גם לילדים שלכם/ן!!
לפנקייקס:
2 כוסות קמח
2 כפיות א. אפיה
כף סוכר
קמצוץ מלח
2 ביצים
2.5 כוסות חלב
2 כפות שמן
5-6 תמרים
תפוח עץ גרנד חתוך לקוביות
3 כפות אגוזי פקאן קצוצים.
אופן ההכנה:
טורפים בקערה את כל החומרים ומוסיפים את הפירות - מערבבים.
משמנים מחבת ומחממים אותה
יוצקים 1/2 מצקת מהבלילה לכל פנקיק.
מטגנים כ- 3 דק' עד להופעת בועות על גבי הפנקייק.
הופכים ומטגנים 2 דק' נוספות
מעבירים לצלחת הגשה
חותכים מפירות העונה:
רימונים, מנגו, אפרסק, נקטרינה, תפוח גרנד - (לזלף עליו מעט מיץ לימון) ואגוזי פקאן.
בוזקים אבקת סוכר ו....מממ....
בהצלחה רבה,
שנה טובה ומבורכת!
אחרי שגמרתי לפוצץ את המקפיא באפיה לראש השנה,
הרגשתי שמגיע להם -
מגיע לילדים ארוחת ערב מפנקת...
בכ"ז אמא עומדת כבר שבוע במטבח
ואופה...ואופה...ואופה...
וכמעט לא טועמים כלום...
מגיע גם לילדים שלכם/ן!!
לפנקייקס:
2 כוסות קמח
2 כפיות א. אפיה
כף סוכר
קמצוץ מלח
2 ביצים
2.5 כוסות חלב
2 כפות שמן
5-6 תמרים
תפוח עץ גרנד חתוך לקוביות
3 כפות אגוזי פקאן קצוצים.
אופן ההכנה:
טורפים בקערה את כל החומרים ומוסיפים את הפירות - מערבבים.
משמנים מחבת ומחממים אותה
יוצקים 1/2 מצקת מהבלילה לכל פנקיק.
מטגנים כ- 3 דק' עד להופעת בועות על גבי הפנקייק.
הופכים ומטגנים 2 דק' נוספות
מעבירים לצלחת הגשה
חותכים מפירות העונה:
רימונים, מנגו, אפרסק, נקטרינה, תפוח גרנד - (לזלף עליו מעט מיץ לימון) ואגוזי פקאן.
בוזקים אבקת סוכר ו....מממ....
בהצלחה רבה,
שנה טובה ומבורכת!