להפסיק עם מה?@mat אני לא יודע איפה לצעוק אבל נטפרי חפפפפרררררתתתם
הבנו שיש לכם הדרכה איך לחסום מראות קשים, בחייאת, בשלב ג' של המלחמה מה כבר יכול להיות,
לא הגיע הזמן להפסיק עם זה?
תגובה צפויה לכל ביקורת עניינית על נטפרי...לא שמעתי שיש כפיה להיות עם נטפרי
מי שקשה שיעזוב
אני בנטפרי, עשיתי איקס, וכמדומני מהשבוע הראשון של המלחמה לא ראיתי יותר את ההודעה הזו.@mat אני לא יודע איפה לצעוק אבל נטפרי חפפפפרררררתתתם
הבנו שיש לכם הדרכה איך לחסום מראות קשים, בחייאת, בשלב ג' של המלחמה מה כבר יכול להיות,
לא הגיע הזמן להפסיק עם זה?
אכן, לא תמיד.כנראה אתה לא משתמש מהמחשב האישי ולכן כל פעם שאתה מתחבר זה קופץ לך שוב
תודה על ההבנה.אני בנטפרי, עשיתי איקס, וכמדומני מהשבוע הראשון של המלחמה לא ראיתי יותר את ההודעה הזו.
אולי הרובוט שלהם זיהה שאתה צריך חיזוק מיוחד בעניין...
אבל לא הבנתי, או כמו שאתה אומר, בחייאת, מה הקשר לפתוח לזה אשכול בפרוג??
אוייש....לא שמעתי שיש כפיה להיות עם נטפרי
מי שקשה שיעזוב
ברעיון את צודקתאפשר לעשות X
על זה נאמר אוי אוי אוי, אוסטיגערט אמעיישהברעיון את צודקת
אבל אם את באה להקיש התחבר (כמו שכתבתי זה קורה במחשבים בחדרי מחשבים וכו שהוא לא יודע שכבר הקשת איקס 487 פעמים) ופתאום זה קופץ ולעשות איקס וכו' זה באמת מציק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: