בעקבות ויכוח עם הקופה (מכבי) מחפשת מידע בנושא.
מה קורה אם פונים למיון בשבת במקרה חרום בלי הפניה/התחיבות (בגלל שבת)?
הקופה אישרה שהפנייה למיון היתה מוצדקת, ולכן הם יכסו אותה, אבל כיון שלא היתה הפניה או התחיבות אני צריכה לשלם אגרת מיון בסך 235 ש"ח.
לי הוציאו הפניה רטרו...בעקבות ויכוח עם הקופה (מכבי) מחפשת מידע בנושא.
הקופה אישרה שהפנייה למיון היתה מוצדקת, ולכן הם יכסו אותה, אבל כיון שלא היתה הפניה או התחיבות אני צריכה לשלם אגרת מיון בסך 235 ש"ח.
זה בדיוק השאלה.קצת בדקתי,
אם אכן זה לא ברשימה של מקרים עם פטור מלא, אז על הנייר הם צודקים.
אבל הסיפור כאן זה שבת,
ומאד מוזר שאין פטור בשבת לפניות מוצדקות גם ללא הפניה ממוקד.
באמת צריך לבדוק מול קשרי קהילה.
אני שלחתי את הבית חולים לקופה ישירות והם שילמו את זה בסוף....בעקבות ויכוח עם הקופה (מכבי) מחפשת מידע בנושא.
איזה קופה?לי הוציאו הפניה רטרו...
צריך לנדנד להם
לא נראה לי שכדאי לי לעשות את זה כי הם מאיימים שאם אני לא יסדר את זה ייגבה ממני מלא הסכוםאני שלחתי את הבית חולים לקופה ישירות והם שילמו את זה בסוף....
אגב, גם עם מדא זה היה הם שלחו לי מלא התראות
וכל פעם שלחתי אותם לקופה שהיא אמורה לשלם ובסוף הקופה שילמה
למול מדא/ בית חולים הם לא רבים.
זהו שאצלנו אין מוקד שבת, אז לא היתה אופציה חוץ מללכת למיוןהיה לי את זה עם קופה אחרת, ואז אמרו לי שהמוקד היה פתוח, ובגלל זה אני צריכה לשלם!
שיש התחיבות לא משלמים שקל, גם לא את האגרה.יש למשרד הבריאות נהלים מאד ברורים מתי קופ"ח צריכה לשלם על מיון
(מאוחדת למשל הוסיפו עוד כמה מעצמם)
לכן אם תיגשו למיון בשעה שהמרפאות סגורות תחויבו באגרת מיון שאגב זה אגרה קבועה מטעם משרד הבריאות
בזמן שהמרפאה פתוחה תשלמו מחיר מלא
צריכים לקחת בחשבון למה הלכתם למיון כי זה מקרה חרום אם זה מקרה חרום שווה לכם לשלם
ותמיד אפשר לנסות לדבר עם מנהלת המרפאה או עם מנהל קשרי לקוחות שינסו לעזור
חבל שהציבור לא מודע לנהלים האלו
אין דבר כזה להוציא התחייבות למיון לפני, רק הפניה והפניה פוטרת מתשלום.שיש התחיבות לא משלמים שקל, גם לא את האגרה.
הדיון פה מה קורה בשבת במצב חרום שאין אפשרות להשיג התחיבות (כי לא נתקשר למוקד בשביל זה)
אם היינו צריכים ללכת זה לא הדיון, כי קופ"ח אישרה שהמקרה שלנו היה בקטגוריות שמאושרות לכיסוי ע"י הקופה, רק את האגרה הם מפילים עלינו כי לא הוצאנו התחיבות לפני הפניה למיון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: