דרוש מידע פלטפורמה אחידה לניהול פרטי לקוחות

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
אינני יודע לאיזה פורום זה מתאים, אז אני שואל פה:

במסגרת עיסוקי בתכנית הטבות של כרטיסי אשראי, אני נדרש לנהל פרטים של כמה עשרות לקוחות, מפרטים אישיים (כולל פרטים מאובטחים) ועד פרטי תנועות האשראי.
האם ישנה תוכנה מומלצת לניהול כל הפרטים במקום אחד? (כעת אני מנהל הכל במספר תוכנות שונות, כולל בשיטות פרימיטיביות למדי, כגון קבצי וורד וכדו'...).

בנוסף לכך, לכל לקוח אני צריך להצמיד מספר טלפון אישי ממנו אני מתקשר לבנקים עבור אותו לקוח.
האם יש אופן לעשות זאת בצורה קלה?

תודה!

אביגילולה

משתמש פעיל
אינני יודע לאיזה פורום זה מתאים, אז אני שואל פה:

במסגרת עיסוקי בתכנית הטבות של כרטיסי אשראי, אני נדרש לנהל פרטים של כמה עשרות לקוחות, מפרטים אישיים (כולל פרטים מאובטחים) ועד פרטי תנועות האשראי.
האם ישנה תוכנה מומלצת לניהול כל הפרטים במקום אחד? (כעת אני מנהל הכל במספר תוכנות שונות, כולל בשיטות פרימיטיביות למדי, כגון קבצי וורד וכדו'...).

בנוסף לכך, לכל לקוח אני צריך להצמיד מספר טלפון אישי ממנו אני מתקשר לבנקים עבור אותו לקוח.
האם יש אופן לעשות זאת בצורה קלה?

תודה!
מערכת CRM מתאימה לכך.

אביגילולה

משתמש פעיל
תודה!
איפה אני יכול למצוא את זה?
מדובר בתוכנה שמורידים למחשב, או באתר אינטרנט?
והאם זה חינמי?
זה תחום ענק , יש מלא חברות ומלא סוגים , לא מתמצאת בהתאמה ספיציפית לצרכים שלך.
בגדול זה מערכת לניהול קשרי לקוחות שמאגדת את כל המידע על הלקוח

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
אוקיי, מישהו יכול לכוון אותי במערכת CRM?

נתל'ע

משתמש סופר מקצוען
תכתוב בגוגל מערכת CRM ברוב המערכות יש חודש ניסיון חינם, תתנסה ותבדוק מה הכי נח.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה