הפלטה שבקה חיים בשבת האחרונה..
האם יש ענין בפלטות זכוכית/קרמיות לעומת הפלטה הפשוטה והישנה שהיה לנו עד כה?
אם מישהו יוכל מנסיונו להמליץ על הפלטה שמשתמש בה (פלטה בגודל רגיל, אאלט נחשב 4 סירים) מבחינת פיזור חום אחיד, עמידות למול מחיר
אודה לו מאד.
הערה: אנחנו לא שמים כיסוי על הפלטה כלל בשבת (מבחינה הלכתית) אבל רוצים אוכל חםםםםםםםם. אז ממש חשוב לנו עוצמת החימום
האם יש ענין בפלטות זכוכית/קרמיות לעומת הפלטה הפשוטה והישנה שהיה לנו עד כה?
אם מישהו יוכל מנסיונו להמליץ על הפלטה שמשתמש בה (פלטה בגודל רגיל, אאלט נחשב 4 סירים) מבחינת פיזור חום אחיד, עמידות למול מחיר
אודה לו מאד.
הערה: אנחנו לא שמים כיסוי על הפלטה כלל בשבת (מבחינה הלכתית) אבל רוצים אוכל חםםםםםםםם. אז ממש חשוב לנו עוצמת החימום