אני מעוניינת לקנות פלאפון חובבני מעליאקספרס
איך אוכל לדעת איזה פלאפון ניתן להתאים לשימוש עם סים כשר?
אודה לעזרת המבינים
תודה רבה
אודה לעזרת המבינים
תודה רבה
איזה מענין, אצלי גם שתיהם אבל הפלאפון מהחנות למטה... וההוא מעלי לא עובדאני הזמנתי c2
ממש מרוצה
תומך רק בסיום כשר של רמי לוי ב
ופלאפון- מקווה שלא טעיתי.
אבל מוגבל ל 2 חברות וצריך לבצע פתיחה מיוחדת בחנות של הסים.
אפשר לפתוח רק סים חדש. ניידתי בשביל זה לפלאפון.איזה מענין, אצלי גם שתיהם אבל הפלאפון מהחנות למטה... וההוא מעלי לא עובד
איך סידרתם את זה? תחכימו..
מומלץ שיאומי החדשאני מעוניינת לקנות פלאפון חובבני מעליאקספרס
אודה לעזרת המבינים
תודה רבה
דרך אגב המוביל הזה גם החליף לו את הכפתור האמצעי לכפתור אם סמל מאושר להוריד את הדפדפן האינטרנט ישאר דברים אסורים חוץ מנגן ישומים תמונות מצלמה וכו'אני גם הזמנתי c2 והארץ אח שלי לקח את המכשיר למייבין שגבה ממנו חמישים שקל ועכשיו כל הסימים הכשרים עובדים לי בזה אפי' סלקום
תוכלו לתת לי את המספר שלו? כתובת?דרך אגב המוביל הזה גם החליף לו את הכפתור האמצעי לכפתור אם סמל מאושר להוריד את הדפדפן האינטרנט ישאר דברים אסורים חוץ מנגן ישומים תמונות מצלמה וכו'
נוקיה לא כשר תומך סים כשר של סלקום?
פעם היה פריצה בסים היום כבר אי אפשר לעשות יש כאלה שיש להם את זה מזמן אבל היום אי אפשר לעשות בסלקוםנוקיה לא כשר תומך סים כשר של סלקום?
כי אי אפשר להשיג פה טלפונים נורמליים!!!!!@ESTI. אפשר לדעת על מה הקצף
אז תעברו לחברה אחרת סתם כך סלקום ממש לא מומלץ יש על זה כמה אשכולות כאן למה צריך לברוח מהחברהכי אי אפשר להשיג פה טלפונים נורמליים!!!!!
עד שיש דגם שפוי כמו נוקיה 208 הוא אוזל בין רגע מהשוק
ומוכרים אותו במחירים הזוים!!!!
למה?כמה אשכולות כאן למה צריך לברוח מהחברה
זה לא היה נשמע כךלמה?
דווקא אני מאוד מרוצה
דיברתי על הטלפוןזה לא היה נשמע כך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: