יש לך קישור אולי ?יש נוקיה 225 שזה דור 4
כמה עולה בארץ לחסום את הדפדפן ושיהיה אפשר להכניס לשם SIM כשר?יש נוקיה 225 שזה דור 4
אם אתה שם סים כשר אין אינטרנט לא נראה לי שצריך לחסום את הדפדפן כמו שבC2 לא חסמו כי אין וויי פייכמה עולה בארץ לחסום את הדפדפן ושיהיה אפשר להכניס לשם SIM כשר?
גם פה השחור נגמר אבל עם המבצע זה באמת הרבה יותר זולפה יש עוד צבעים ועם מבצע עד היום בשקיעה (20 באפריל בבוקר)
אני מאמין שאפשר כמו שיכלו להסיר את זה ב C2 צריך רק למצוא את קבצי המערכת הנכוניםא"א להסיר את סמל הדפדפן לבד בנוקיה 225, נכון?
תאורטית אפשר, בפועל בודדים יודעים לעשות את זהאני מאמין שאפשר כמו שיכלו להסיר את זה ב C2 צריך רק למצוא את קבצי המערכת הנכונים
אותי זה פחות מטריד כשאין אפשרות לגלוש דרך זה
אפשר לשאול מה בסוף קניתם ?היה לי עד עכשיו c2 שקניתי מאלי אספרס באזור 100 שקל ומאד נהנתי ממנו
עכשיו הוא גוסס ואני מחפשת לו תחליף חדש...
יש פלאפון מומלץ תומך כשר כמובן שאפשר להזמין באלי אקספרס ?
ואם אין, אז מה יש מומלץ בארץ במחיר לא יקר ... ?
תודה לעונים!
לא.אפשר שאלה...
הקישורים שהעלו פה זה של טלפונים כשרים לחלוטין?
אני פשוט גם מחפשת...
ממש לא הרבה חניות סלולר עושות את זה עולה בסביבות 50 שקלתאורטית אפשר, בפועל בודדים יודעים לעשות את זה
מה הסתירה?ממש לא הרבה חניות סלולר עושות את זה עולה בסביבות 50 שקל
225 ו215 יש הדרכה מפורטת במתמחים טופ איך לעשות לבד שינוי IMEI שזה מועיל שיוכלו להכניס סים כשר עדיין נשאר הרדיו והמצלמה וסמלים של אינטרנט (לי זה פחות מפריע) נראה לי שיש שם גם הדרכה איך לצרוב גירסא כשרהאלו שהזמינו באלי אקספרס היכן עשיתם חסימה ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: