אלקטרולוקס לא פירוליטי?2 מוכרים אמינים מאד שללו את הפירוליטי
יש בו הרבה מאד בעיות.
שניהם המליצו על אלקטרולוקס חד משמעית.
סוף סוף אחת עם ניסיון!יש לי 2 תנורים של אלקטרולוקס. אחד עם פירוליטי ואחד בלי. נהנית ממש משתיהם אבל מהפירוליטי יותר. חוץ מזה שאני משתמשת בו בפסח (שאלנו רב) גם יש לו עוד כמה פונקציות נוחות יותר מהרגיל.
שנתיים וחציסוף סוף אחת עם ניסיון!
כמה זמן יש לך אותם?
כיריים אינדוקציה הומלץ לי בוש או אלקטרולוקס.2. מי שיודע המלצה על כירים אינגדוקציה אודה לו גם כן
זה לא טוב?כיריים אינדוקציה הומלץ לי בוש או אלקטרולוקס.
בוש קצת יותר יקר, לדברי מוכר אחד (האחרים לא אמרו זאת) הכרטיס של אלקטרולוקס יותר חלש.
כיוון שלקחתי בצבע לבן, ושם ההפרש במחירים היה משמעותי (2500 לעומת 4000), העדפתי לקחת אלקטרולוקס.
לקחתי דגם: EIV63440BW.
מרוצה מאוד.
אגב, קניתי בסוף תנור פירוליטי של אלקטרולוקס.
ואם אתם מחפשים תנור בילינד אין רגיל- כנ"ל אלקטרולוקס הכי מומלץ
יש לי תלת פאזי.זה לא טוב?
כיריים אינדוקציה זכוכית לבנה 60 ס”מ חד פאזי 4 אזורי בישול תוצרת בוש דגם PUE612FF1Y - וואלה!שופס
וואלה!שופס מציגה למכירה: כיריים אינדוקציה זכוכית לבנה 60 ס”מ חד פאזי 4 אזורי בישול תוצרת בוש דגם PUE612FF1Ywww.wallashops.co.il
איזה רוחב כיריים לקחת. 60 או 70?כיריים אינדוקציה הומלץ לי בוש או אלקטרולוקס.
בוש קצת יותר יקר, לדברי מוכר אחד (האחרים לא אמרו זאת) הכרטיס של אלקטרולוקס יותר חלש.
כיוון שלקחתי בצבע לבן, ושם ההפרש במחירים היה משמעותי (2500 לעומת 4000), העדפתי לקחת אלקטרולוקס.
לקחתי דגם: EIV63440BW.
מרוצה מאוד.
אגב, קניתי בסוף תנור פירוליטי של אלקטרולוקס.
ואם אתם מחפשים תנור בילינד אין רגיל- כנ"ל אלקטרולוקס הכי מומלץ
1. איזה דגם הבושכן !
של בוש
עובד פצצה
והניקוי - תענוג!
1. איפה כתוב מספר הדגם? כי החוברת לא בהישג יד כרגע...1. איזה דגם הבוש
2. מישהוא מרוצה מתנור בילד אין של חברה אחרת שיתן מספר דגם
3. כנ"ל המלצות על אינדוקציה
4. האם חייבים תלת פאזי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: