גם בדירה בבנין חדש לוקחים מפקח בניה?מומלץ לקחת מפקח בניה חיצוני שמבין טוב בבניה וכו...
חוסך הרבה עגמות נפש,
בבנין חדש אמור להיות מפקח , רק הם לפעמים לא עושים את העבודה. מומלץ לקחת מפק חיצוני או לבוא לבדוק כל הזמן בעצמכםגם בדירה בבנין חדש לוקחים מפקח בניה?
ואם אין מפקח, האם הלקוח אמור לבוא לבדוק או שזה חלק ממה שנקרא "שורה ראשונה" שהאדריכלית בודקת?
תודהבבנין חדש אמור להיות מפקח , רק הם לפעמים לא עושים את העבודה. מומלץ לקחת מפק חיצוני או לבוא לבדוק כל הזמן בעצמכם
אם אתם עושים שינויים אצלינו האדריכלית עקבה שאכן כל השינויים בוצעו כראוי (אני לא יודעת אם זה מתפקידה בפועל היא ממש עמדה להם על הראש) גם בעלי היה לפחות פעם בשבוע לראות שהכל מתקדם ועדין היו פשלות שאם היינו לוקחים מפקח מוסמך מטעמינו לא היו קורות. (ליזם היה מפקחים שחיפפו בתפקידם)תודה
אם יש כאן אדריכליות שיכולות לשתף האם ועד כמה הן מעורבות בשלב זה,
יעזור לי מאד!!
זו בדיוק השאלה שלי: אם בהסכם נכלל פיקוח עליון על העבודה, האם זה כולל גם בדיקה על של שלד וקירות חיצוניים, מפתחי חלונות ןכד', או רק בשורה הראשונה של קירות פנימיים?האדריכלית בודקת במידה ובהסכם עם הלקוחות הוגדר שהעבודה כוללת פיקוח עליון והיא מתוגמלת על זה
בכל מקרה מעצבת/אדריכלית היא הישות המתכננת ולא המבצעת ואיננה אחראית על ביצוע בפועל והתאמה לתכנית ,זה תפקיד של מפקח בניה
מקובל שפיקוח עליון כולל רק שורה ראשונה אלא אם כן מפורט אחרתזו בדיוק השאלה שלי: אם בהסכם נכלל פיקוח עליון על העבודה, האם זה כולל גם בדיקה על של שלד וקירות חיצוניים, מפתחי חלונות ןכד', או רק בשורה הראשונה של קירות פנימיים?
תודה רבהמקובל שפיקוח עליון כולל רק שורה ראשונה אלא אם כן מפורט אחרת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: