פיצול תביעות דמי לידה

חילו

משתמש רשום
עבדתי אצל שני מעסיקים לפני הלידה, מסיבות מסוימות אני יכולה כעת להגיש רק אחת מהן, האם ניתן לפצל את הגשת התביעות באתר המקוון ? תודה

חילו

משתמש רשום
תודה

הבעיה היא, שבשלב 3-'נתוני תעסוקה' הם שואלים 'האם עבדת אצל יותר ממעסיק אחד בשנה האחרונה? כן/לא', אם אני עונה 'כן' אז בשלב 5-'הצהרות ושליחה' הם מבקשים לטעון אישור מעסיק עבור המעסיק הנוסף ואי אפשרות להתקדם בהגשת התביעה בלי זה, אם אני עונה 'לא', נמצא ששיקרתי ואני חוששת שהם עלולים לשלול ממני את התביעה גם למעביד הראשון, או לפחות לשלול את התביעה מהמעסיק השני שאני מתכננת לתבוע בהמשך, בטענה שהיא לכאורה בניגוד להצהרתי הקודמת.

האם את יודעת מניסיון איך מפצלים ? תודה

sl הנהלת חשבונות וחשבות שכר

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י חילו;n5099140:
תודה

הבעיה היא, שבשלב 3-'נתוני תעסוקה' הם שואלים 'האם עבדת אצל יותר ממעסיק אחד בשנה האחרונה? כן/לא', אם אני עונה 'כן' אז בשלב 5-'הצהרות ושליחה' הם מבקשים לטעון אישור מעסיק עבור המעסיק הנוסף ואי אפשרות להתקדם בהגשת התביעה בלי זה, אם אני עונה 'לא', נמצא ששיקרתי ואני חוששת שהם עלולים לשלול ממני את התביעה גם למעביד הראשון, או לפחות לשלול את התביעה מהמעסיק השני שאני מתכננת לתבוע בהמשך, בטענה שהיא לכאורה בניגוד להצהרתי הקודמת.

האם את יודעת מניסיון איך מפצלים ? תודה

במצב כזה מגישים באופן לא מקוון
ולא מצרפים את המעסיק השני
ואז ביטו"ל משלמים עבור מעסיק אחד ואח"כ את השני

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה