ב"ה
היי היי, וסליחה על ההעלמות - וואו כמה דברים קורים לאחרונה,
ולא רק שלא הספקתי לעדכן את הפינה, אלא גם לא מצאתי את הזמן אפילו להכנס ולכתוב למה ומדוע אני לא מעדכנת את הפינה
אז עמכם הסליחה, מאיירים נכבדים!
לעת עתה נצא לנו יחד להפסקת אביב,
לכבוד החג האהוב והמופלא שמתקרב ומעסיק אותנו בכל המובנים.
בנוסף כעת זה הזמן והמקום להודות לכל המאיירות (ו-2 מאיירים) שהשתתפו עד כה!
והנה מקבץ קטן, של כל המשתתפים - שיהיה לכם עם מה שלטוף את העיינים עד אחרי החג.
וקישורים: (בלי הקפצות בבקשה!)
ביעור חמץ נעים לכולם!
היי היי, וסליחה על ההעלמות - וואו כמה דברים קורים לאחרונה,
ולא רק שלא הספקתי לעדכן את הפינה, אלא גם לא מצאתי את הזמן אפילו להכנס ולכתוב למה ומדוע אני לא מעדכנת את הפינה
אז עמכם הסליחה, מאיירים נכבדים!
לעת עתה נצא לנו יחד להפסקת אביב,
לכבוד החג האהוב והמופלא שמתקרב ומעסיק אותנו בכל המובנים.
בנוסף כעת זה הזמן והמקום להודות לכל המאיירות (ו-2 מאיירים) שהשתתפו עד כה!
והנה מקבץ קטן, של כל המשתתפים - שיהיה לכם עם מה שלטוף את העיינים עד אחרי החג.
וקישורים: (בלי הקפצות בבקשה!)
שיתוף - אמנית השבוע #1 - קבלו את שרי! Sari FF
ב"ה פינת אמן/נית השבוע נפתחת בסערה :D תנו מחיאות כפיים וירטואליות לאמנית השבוע הראשונה שבהחלט השקיעה בשיתופים שווים במיוחד. ובהמשך גם תשתף כאן באשכול בטיפ נחמד בפוטושופ! אתם מזומנים לשאול שאלות וכמובן לפרגן. אז הנה - הבמה כולה של שרי :) ספרי קצת על עצמך: היי, אני שרי, נשואה ואמא לכמה כדורי...
www.prog.co.il
שיתוף - אמנית השבוע #2 - קבלו את אנאל!
ב"ה והנה אנחנו ממשיכים עם אמנית השבוע הבאה - והפעם עם @אנאל- ציור עם לב שכמו הניק שלה כך גם היא - כולה לב, וזה כל כך מתבטא באיורים שלה שמלאים מתיקות ורגש. אז ללא הקדמות נוספות, :cool: קבלו אותה במחיאות כף וירטואליות, תגובות ופירגונים. ספרי קצת על עצמך: שלום לכולם :D שמי אנאל ואני בוגרת...
www.prog.co.il
שיתוף - אמנית השבוע #3 - אילוסטרייטורית אחת!
ממשיכים במרץ בפינה השבועית החביבה על כולם. ואיזה כיף לנו השבוע לארח את אחת המאיירות האלופות של הפורום @אילוסטרייטורית אחת הלא היא - אלישבע גוהר :cool: עם איוריה הקלילים ושובי הלב. קבלו אותה (איך לא שמו את האימוג'י של מחיאות הכפיים....) ספרי קצת על עצמך: שלום לנוכחים, שמי אלישבע. כל מאייר פותח...
www.prog.co.il
שיתוף - אמנית השבוע #4 - רחל זרביב
שבוע חדש, שיתופים חדשים, וממשיכים עם הבמה השבועית של קהילת המאיירים. והפעם באור הזרקורים :D @רחל זרביב היקרה, ואנחנו זוכים להנות מאיוריה הרכים ומלאי האווירה, שתמיד מזכירים לי צביעה ידנית-קלאסית. אז קדימה, מתחילים! ספרי קצת על עצמך: שלום לכולם. אני רחל, בת 28, נשואה ואמא לשלוש בנות מתוקות...
www.prog.co.il
שיתוף - אמנית השבוע #5 - חיה קוזו
ובאיחור אופנתי להיום... מקבלים ברוב הוד והדר את חיה קוזלובסקי המכונה בפי כל - @חיה קוזו ! יחד עם יצירותיה המרשימות והמיחדות. תהנו! ספרי קצת על עצמך: חיה קוזלובסקי אוהבת לצייר את החיים. אני ילידת ירושלים, ולמרות שהיום אני גרה בבית שמש, אני מחוברת אל עיר הקודש בכל ליבי ואולי לכן תמצאו את...
www.prog.co.il
שיתוף - אמנית השבוע #6 - זו... אני! מ. אברהמוב
ב"ה אוקיי אז כנראה שהגיע תורי :D כמה נחמד להיות כאן. אז אמנית השבוע שלנו היא לא אחר מאשר אנכי הקטנה, מיכל אברהמוב (נעים להכיר) - @מ. אברהמוב ונמשיך בפורמט הרגיל... :geek: מקווה שתהנו! ספרי קצת על עצמך: אז היי לכולם ונעים להכיר, הנה אני מהצד הזה של הבמה חח שמי מיכל ואני מאיירת. תמיד ציור...
www.prog.co.il
שיתוף - אמנית השבוע #7 - מרים יעל
ב"ה לקראת סוף חג החנוכה המאיר שעבר (ועובר) עלינו, מה יותר מתאים לחזור לשיתוף השבועי שלנו עם חביבת הקהל הבלתי מעורערת @מרים יעל :cool: קבלו אותה! ספרי קצת על עצמך: כמה טוב להיות כאן! אני מרים יעל, בת 24, ואני כותבת ויוצרת קומיקס במקצועי, וגם מאיירת לספרי ילדים ונוער. תמיד אהבתי לצייר ככה...
www.prog.co.il
שיתוף - אמנית השבוע #8 - אסתי 25
שבוע חדשות ושיתופים חדשים! קודם כל לפני הכל - תודה לכל מי ששלח לי השבוע עוד שיתופים - סידרתם אותנו לעוד כמה שבועות :geek: שמחים לארח השבוע את @אסתי 25 ואיוריה מלאי החיות והתנועה, כמה כיף! אז לפני שכוס התה שלכם מתקררת, מתחילים! :coffee: ספרי קצת על עצמך: אני אסתי, מציירת ומאיירת מאז שאני...
www.prog.co.il
שיתוף - אמנית השבוע #9 - מלכה יזדי
יחד עם הרוחות הסוערות בחוץ נוחתת בתעופה בפינה השבועית @מלכה יזדי המדהימה, שהאיורים שלה תמיד מזכירים לי ספרי ילדות נוסטלגיים במיוחד, כמה רוך ותמימות... ספרי קצת על עצמך שלום לכולכם בקהילה הנחמדה הזו :) הסיפור שלי גם מתחיל מגיל 0 (כמה מפתיע) ואם אחפש לשים את האצבע, אז הזיכרון שלי מגיל הגן...
www.prog.co.il
שיתוף - אמנית השבוע #10 - סקצ'בוק!
10 שבועות - 10 אמנים מדהימים - והעשירית שבהם - מרים גרליק! הידועה בפי כל כ- @סקצ'בוק :D ספרי קצת על עצמך הי קוראים לי מרים גרילק חיה, אוהבת, נושמת – ציור! למדתי אקדמי אצל אמונה שץ במשך שלוש שנים!! (שיוהו...) שלימדה אותי איך לצייר נכון, ומדוייק וסימטרי ו.......... וואו איך שהיא אלופה!!! אח"כ...
www.prog.co.il
שיתוף - אמן השבוע #11 יחיאל ב.!!
באיחור אופנתי :cool: קבלו את המאייר, אשף הקומיקסים @יחיאל ב. הוא גם אגב הראשון שהחליף את הכותרת ל-"אמן" עד עכשיו היו רק אמניות (איפה אתם אמנים, להתעורר :sleep:). קבלו אותו ומבחר שיתופיו המסוגננים :D ספר קצת על עצמך שלום לכולם ! קוראים לי יחיאל בלאיש , בן 25 ואבא לשני חמודים. מגיל 5 בערך (לא...
www.prog.co.il
שיתוף - אמנית השבוע #12 - רונית גלבך!
איזה כיף השבוע לשטוף לכם את העיניים עם האיורים המדהימים של אחת הניקיות הותיקות כאן בפורום, מקצוענית ברמה בין לאומית :cool: שהיא השראה גדולה בשבילי, הלוא היא רונית גלבך @ronitg ספרי קצת על עצמך שלום אני רונית, מאיירת בדיגיטלי בעיקר בשביל לקוחות, ובידני בעיקר בשביל עצמי. בעברי אני גרפיקאית...
www.prog.co.il
שיתוף - אמן השבוע #13 - אלמוג מ.!
היי היי, ושבוע טוב באיחור קטן שנועד לדרבן אנשים חדשים להצטרף לפינה אנחנו ממשיכים! :cool: ו-ה-ש-ב-ו-ע יש לנו את השמחה להציג את אחד האמנים שזכינו מאוד שיהיו פעילים כאן בפורום לאחרונה, וזכינול ראות ממנו שיתופים מדהימים ותהליכים נפלאים. איזה כיף. קבלו את @אלמוג מ. הלוא הוא אלמוג מוטאי :D ספר...
www.prog.co.il
שיתוף - אמנית השבוע #14 - שולמית באואר!
פורים קטן שמח לכולם! אנחנו כנראה ממש לקראת סיום הפינה שלנו, נשארו כמה אמנים אחרונים ממש. לכן הזמן קצת נמרח... השבוע (וקצת משבוע הבא... ;) ) שמחה מאוד לארח את @שולמית באואר היקרה! קבלו אותה כמיטב המסורת הקהילתית :D ספרי קצת על עצמך שלום! אני שולמית אליהו (באואר זה לפני החתונה ולא התחשק לי...
www.prog.co.il
שיתוף - אמנית השבוע #15 - DAndna!
כיף להמשיך עוד שבוע עם עוד איורים רעננים מבית היוצר של דניאלה הלוא היא @DAndna איורים נוטפי מתיקות מעולמם של ילדים :D כל כך מתאימים לשמחה של חודש אדר! ספרי קצת על עצמך טוב מאיפה להתחיל?... אוהבת מאוד לאייר ולצייר. כמעט מאז שאני זוכרת את עצמי, זוכרת שבגן בגיל ארבע הגננת הייתה מראה את...
www.prog.co.il
שיתוף - אמנית השבוע #16 - מירי דרויש
ממשיכים (וסליחה ומחילה על העיכוב..) עם עוד כמה אמניות אחרונות בהחלט, עד שנצא לחופשת פסח :) והשבוע עם @מירי דרויש אשפית הכריכות :cool: קבלו אותה! ספרי קצת על עצמך היי, אני מירי דרויש, מאיירת בנשמה מאז שזוכרת את עצמי... על כל דבר מזדמן... עד כדי כך שאם לא היה על מה והייתי חייבת לצייר, פשוט...
www.prog.co.il
ביעור חמץ נעים לכולם!