אשמח מאד לקבל טיפים/עיצות להשתמשות יעילה בפינטרס
בשביל לראות סרטון, צריך להירשם? עולה חודשי/ חינם?
תודה
בשביל לראות סרטון, צריך להירשם? עולה חודשי/ חינם?
תודה
לא הכל חסוםרק שבנטפרי זה כמובן חסום
מפניה לחותם הבנתי שנטפרי חסמו סופית את פינטרסט כי השתרבבו לשם תמונות לא טובות...למה לאחרונה פינטרס נחסם בנט פרי???
אני בנטפרי והוא פתוח לי כמו שהיה פתוח תמידמפניה לחותם הבנתי שנטפרי חסמו סופית את פינטרסט
כיף לך!אני בנטפרי והוא פתוח לי כמו שהיה פתוח תמיד
גםליאני בנטפרי והוא פתוח לי כמו שהיה פתוח תמיד
זה תלוי בהגדרות סינון שבעל החסימה מסמן לעצמוכי הייתי לאחרונה בכמה וכמה מחשבים עם נטפרי ובכולם חסום (4 מקומות)
מפניה לחותם
כנראה בגלל חותם........כי הייתי לאחרונה בכמה וכמה מחשבים עם נטפרי ובכולם חסום (4 מקומות)
את יכולה לראות את הסרטונים שהם מעלים שם?שיניתי משהו בהגדרות וב'ה נפתח לי
מוזר שזה קרה פתאום...
ומה את רואה רק את התמונה הראשונה שהם מעלים?אני בנטפרי והוא פתוח לי כמו שהיה פתוח תמיד
רק אם האתר של אותו סרטון פתוח בנט פריאת יכולה לראות את הסרטונים שהם מעלים שם?
והיה לך משהו שנפתח?רק אם האתר של אותו סרטון פתוח בנט פרי
כןוהיה לך משהו שנפתח?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: