את האמת כבר מזמן לא העליתי מתכונים חדשים, ב''ה מעומס מבורך + קורונה + + +
טובב -
אז הנה לפניכם מתכון מנצח של פאי תפוחים, מרענן וטעים, מלא מתיקות בריאה, שעושה טוב על הנשמה,
אני אוהבת להגיש את זה לצד רסק תפוחים סמיך וחמצמץ.
הפאי אהוב על הילדים ועל הגדולים כאחד, ו----- כמובן כדרכי, קל להכנה ומצליח לכולם.
אז ניגש למתכון ומאחלת הצלחה ובתאבון!
שימוש בכוס ח''פ
החומרים:
3 כוסות קמח
1 כוס סוכר
1 אבקת אפיה
3/4 כוס שמן
2 ביצים
400 גר' רסק תפוחי עץ -שימורים.
2 תפוחי עץ גרנד מגורדים לפרוסות דקות.
אופן ההכנה:
ללוש לבצק, לחלק ל 2/3 ו- 1/3
2/3 לשטוח בתבנית עגולה קוטר 26 או תבנית בינונית, או 2 עגולות קטנות (הכל בח''פ).
על הבצק בתבנית לשפוך רסק תפוחים מוכן (ללא תוספת סוכר) שימורים.
ועל הרסק לשים את התפוחים החתוכים לפרוסות
להדק עם הידיים מעט כדי שייכנסו התפוחים לרסק.
ועכשיו -
לפורר את הבצק (1/3) שנשאר בקערה, לפרורים גסים, ולמלא את כל התבנית בשכבה מעל התפוחים בפרורים עבים של בצק.
לאחר מכןלפזר מעל הבצק:
1 סוכר וניל וקינמון - בפיזור עדין.
בתנור על 180 במשך חצי שעה בערך, תלוי באופי התנור, לבדוק שמזהיב ומתקשה מעט מלמעלה.
הצלחות רבות !!
אישית אוהבת את זה קר ונימוח, אבל אפשר לחמם על הפלטה ולהגיש חם, טעים מאד ממליצה בחם!!
טובב -
אז הנה לפניכם מתכון מנצח של פאי תפוחים, מרענן וטעים, מלא מתיקות בריאה, שעושה טוב על הנשמה,
אני אוהבת להגיש את זה לצד רסק תפוחים סמיך וחמצמץ.
הפאי אהוב על הילדים ועל הגדולים כאחד, ו----- כמובן כדרכי, קל להכנה ומצליח לכולם.
אז ניגש למתכון ומאחלת הצלחה ובתאבון!
שימוש בכוס ח''פ
החומרים:
3 כוסות קמח
1 כוס סוכר
1 אבקת אפיה
3/4 כוס שמן
2 ביצים
400 גר' רסק תפוחי עץ -שימורים.
2 תפוחי עץ גרנד מגורדים לפרוסות דקות.
אופן ההכנה:
ללוש לבצק, לחלק ל 2/3 ו- 1/3
2/3 לשטוח בתבנית עגולה קוטר 26 או תבנית בינונית, או 2 עגולות קטנות (הכל בח''פ).
על הבצק בתבנית לשפוך רסק תפוחים מוכן (ללא תוספת סוכר) שימורים.
ועל הרסק לשים את התפוחים החתוכים לפרוסות
להדק עם הידיים מעט כדי שייכנסו התפוחים לרסק.
ועכשיו -
לפורר את הבצק (1/3) שנשאר בקערה, לפרורים גסים, ולמלא את כל התבנית בשכבה מעל התפוחים בפרורים עבים של בצק.
לאחר מכןלפזר מעל הבצק:
1 סוכר וניל וקינמון - בפיזור עדין.
בתנור על 180 במשך חצי שעה בערך, תלוי באופי התנור, לבדוק שמזהיב ומתקשה מעט מלמעלה.
הצלחות רבות !!
אישית אוהבת את זה קר ונימוח, אבל אפשר לחמם על הפלטה ולהגיש חם, טעים מאד ממליצה בחם!!