מנסיון, זה נותן הגנה לקונה, הזמנו מאתר כלשהו (לא זוכר איזה), ולא הגיעה הסחורה והם לא הסכימו להחזיר כסף, ופייפל החזירו לנו את הכסף.לקונה זה נותן ביטוח שהוא לא מעביר את מס' האשראי, וגם שיש עוד מישהו שיעזור לו לקבל החזר במקרה של בעיה.
[ולכן זה עוזר גם למוכר כי זה אמור להביא לו גם את הקונים החששנים יותר]
איך 6%?לקונים.
זו עמלה גבוהה (לפעמים יותר מ-6%) ובד"כ משיתים אותה על המוכר, אבל המוכר גם יכול להודיע שאם משלמים בפייפל זה יעלה קצת יותר כדי לכסות את העמלה.
בכל עיסקה אפי' של 10 שח יש תוספת 1.5 שח?איך 6%?
זה עמלה של 3.45% פלוס 1.5₪
אגב, זה לא על חשבון פייפלמנסיון, זה נותן הגנה לקונה, הזמנו מאתר כלשהו (לא זוכר איזה), ולא הגיעה הסחורה והם לא הסכימו להחזיר כסף, ופייפל החזירו לנו את הכסף.
זה לא נכוןבנוסף, לפותחים חשבון בארץ, יש לחכות 60 יום עד שהכסף יהיה זמין מיידית עם כל תשלום. עד אז, יש המתנה של כ-20 יום.
וכן (כך אמרה לי נציגה), אם הלקוח מבקש החזר, פייפאל, בניגוד לכל חברה אחרת שאני מכיר, לא מחזירים את העמלות שלהם.
לדוגמה, התשלום לעיל ע״ס 7800, אם הלקוח יבקש על זה החזר, המוכר מספיד את העמלה של 344 ש״ח!
ראו הוזהרתם!
פייפל תמיד לצד לקוח ויש לקוחות שמנצלים את זהמה קורה במקרה של ויכוח בין הקונה למוכר לטובת מי זה נוטה בתכלס?
זה גם הניסיון שלי בעבר, אבל כשפתחתי חשבון פה בארץ לפני 60 יום, דיברתי עם נציגה שאמרה נחרצות שהם לא מחזירים עמלות...זה לא נכון
(לפחות מהניסיון שלי)
כשביצעתי החזרים ללקוחות, פייפאל החזירו לי את העמלה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: