עזרה פייסבוק- Manychat

שמאל

משתמש חדש
שלום
אני מוכר מוצר באמזון ואני מנסה לקדם אותו, לכן חשבתי לנסות לעשות זאת בפייסבוק
רק העניין שיש לי נטפרי, ושמה לא ממש אוהבים את פייסבוק..
העניין שבדקתי קצת את העניין בFiverr (אתר שנותן שירותים לכל דבר כמעט) ושמה הציעו שיפתחו לי manychat שזה סוג של רובוט שמפנה אנשים למוצר שלי באמזון.
העניין הוא שלפתוח לי חשבון בפייסבוק אין להם בעיה, אז הם יפתחו לי ויעשו הרשאה לעצמם ליצור את הרובוט הזה, העניין שאני צריך לפעמים לספק ללקוחות תשובות לשאלות שיש להם על המוצר, לדון על החזרים כספיים שהם מבקשים, החזרת מוצר וכו'..
אז אמרו לי בפייבר שבעצם יש בפייסבוק עמוד מיוחד לניהול מודעות בפייסבוק שנקרא Manager account ושם אפשר לנהל את כל עניין המודעות והתשובות לשאלות הקונים וכו', וראיתי שישנה גם תוכנה כזאת לפלאפון בכתובת הזאת https://www.facebook.com/business/news/ads-manager-app (למי שיש נטפרי לא יוכל לראות..), על כל פנים אני מנסה לומר שכביכול יש אפשרות לגישה לפייסבוק בלי להיות בכלל בפייסבוק רק באותו דף של ניהול החשבון.

אם מישהו יודע עוד קצת מידע על מה שאני מדבר, נגיד דרך שאפשר להשתמש בmanychat גם בנטפרי ולנהל את החשבון שלי אני אשמח (שמעתי על האתר hootsuite.com, אתם יודעים אם איתו אני יוכל לנהל את הManychat?)

אשמח לתגובה אך בבקשה רק מי שבאמת מבין

נ.ב.
הנה קצת מידע על הmanager account:

bekkiback

משתמש מקצוען
יש לי מה לומר בשוליים של הדברים
ואשמח לשמוע מנסיונך
המכירות באמזון שוות?
בזמנו הציעו לנו למכור מוצרים שם
אבל היה נראה שזה להאבד

שמאל

משתמש חדש
האמת שעכשיו נכנס לי הסטוק הראשון..
קיבלתי הדרכה לזה, אם יועיל בע"ה אני אספר פה על זה..

Tehilla Adler

משתמש מקצוען
אני מתמצאת קצת בקמפיינים בפייסבוק
למיטב ידיעתי דרך הדף הזה אפשר ליצור מודעות ולנהל קמפיינים בשלב הראשון אבל :
א. אתה חייב שם משתמש ופרופיל בפייסבוק
ב. דף מודעות מקודם כדי שימכור, צריך להיות מנוהל
לא יודעת מה אתה מוכר, ואיזה אמינות אתה רוצה ליצור
אבל אני רק אגיד לך כדוגמא- פרוג למשל מפרסמים מודעות בפייסבוק- אבל יש להם דף מושקע והם מעלים פוסטים. למה? כי הדבר הראשון שמשתמש בודק (למרות שהמודעה מפנה לאתר קורסים) זה איך נראה הפרופיל שלהם. מי הם והאם הם אמינים. זה הדינמיה של פרסום ברשתות חברתיות על רגל אחת.
לא הייתי נותנת לבוט לנהל שום דבר בלי חודש לפחות של ניהול ידני. זה לא הרבה עבודה ובפייסבוק אומנם לא מאושרת בנטפרי אבל אם אתה מתכוון להתפרנס מזה אז ... (בהערת אגב ממש, פייסבוק פלטפורמה שהכי קל לך לשלוט של מי להיות חבר וכו' ובאילו תכנים לצפות)
אפשרות אחרת, לקחת מישהו בתשלום שיעשה את זה.

שמאל

משתמש חדש
תודה על התגובה קילא
הבוט עצמו נאמר לי בפייבר שעובד בצורה מאוד מקצועית
כלומר , קודם אותו אחד מפייבר עושה מודעות ומפרסם בפייסבוק ואז כשנכנסים הוא מפנה אותם בדרך מיוחדת לדף שלי באמזון {דרך שעוזרת לרובוט של אמזון לרשום אותי יותר גבוה ברשימת החיפוש)
אם מתבצעת קנייה המערכת חוזרת אליו אוטומטי ושואלת על רשמים מהמוצר אם הרשמים טובים מבקשים אם אפשרי להגיב באמזון על כך.
בקיצור יוצא שככה נחשפים להמון אנשים ומשכנעים אותם לקנות, מה שאני צריך זה לענות על שאלות ולטפל בהחזרים, השאלה שלי אם אפשר לעשות את כל הפרוצדורה של לענות לאנשים וטפל בטענות שונות שלהם על החזרים וכו' דרך הדף הזה בלבד או דרך hootsuite או האפליקציה (אני מבקש לדעת על כל אחד מהדרכים הללו..)
תודה :)

שמאל

משתמש חדש
אני יודע שאין גישה דרך נטפרי, אני שואל בכ"ז אם דרך התוכנה לפלאפון אפשר לעשות כל מה שצריך כדי לנהל את הבוט (מי שיודע שיגיב).
עוד דבר, דרך hootsuite יש גישה דרך נטפרי וגם שם אני שואל אתכם אם אפשר לנהל את הבוט

תודה:)

שמאל

משתמש חדש
יש לי פה קישור למה שמציעים לי שם בפייבר, מי שמבין מה עוד אני צריך אחרי שמתקינים לי את הרובוט אשמח לדעת
אני מתכוון אם נצרכת עוד כניסה מצידי לפייסבוק או אפשרי לנהל הכל בצורה אוטומטית או דרך המייל
תודה! :)

שמאל

משתמש חדש
אני צריך תשובה דחוף, מי שיכול להגיב לי זה יהיה עזרה ממש ממש גדולה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה