לא מכירהמחפשת פיג'מה חמה ואיכותית לילד עם אטופיק דרמטיטיס.
עד עכשיו הקפדנו על ביגוד 100% כותנה וזכינו לשקט.
כעת, עם התקררות מזג האויר ניסינו אוברול פליז של קרטרס (כמובן עם גופית 100% כותנה מתחת) והעור זועק הצילו..
איפה אפשר להשיג פיג'מות 100% כותנה מחממות ונעימות?
100% כותנה?נראה לי בfox יש פיג'מות איכותיות
תוכלי בבקשה לצרף קישור? מה שאני מכריה מנקסט זה הכותנה הרגילה, שמצוינת לקיץ, אגבקניתי לבן שלי בנקסט פיג'מה מכותנה ממש עבה, שבעונת מעבר לדעתי חם עם זה
ויש לו גם פיג'מה קטיפה מקידישיק וזה מצוין לו (לא קטיפה לייקרה, שזה לא מספיק נושם)
פוטר ופליז הכי גרוע..
תודה! אבל מדובר בתינוק בן שנתיים, פחות רלונטי לתפור לו..אז גם לי יש אטופיק ולא כל כך מצאתי
פשוט תפרתי לי....
והעור שלי עדיין צועק
באיזה עיר ומידה אוכל אולי לעזור לך למצוא
מלפני שנתיים..תוכלי בבקשה לצרף קישור? מה שאני מכריה מנקסט זה הכותנה הרגילה, שמצוינת לקיץ, אגב
לא מצליחה לראות משהו יותר עבה
מדובר בתינוק בן שנתיים
באיזה עיר את גרהתודה! אבל מדובר בתינוק בן שנתיים, פחות רלונטי לתפור לו..
אי אפשר בגיל הזה להסתמך על שמיכה, כי בדר"כ הם לא אוהבים להיות מכוסים (בפרט ילדי אטופיק)אולי זה לא הבד שעושה את ההתפרצות, אלא העובי וחוסר הנשימה של הגוף?
תנסו להמשיך עם פיג'מה קייצית, ולכסות יותר טוב.
אני שונאת חורף בגלל זה. שמחתי לעזור.@גלבוע , אולי תוכלי לעזור כאן?
ואגב, בין מאה אחוז סינטטי כמו בפליז למאה אחוז כותנה יש את הביניים, פוטרים של 60 ו 80 אחוזי כותנה. למשל בקסטרו או בקיווי. זה פחות גרוע.אוברול פליז של קרטרס (כמובן עם גופית 100% כותנה מתחת) והעור זועק הצילו..
איפה אפשר להשיג פיג'מות 100% כותנה מחממות ונעימות?
יכול לדגדג, כמו שציינתי. עדיף בתור שכבה שניה (או להלביש הפוך).ידוע למישהו אם פלנל 100% בסדר מבחינת אטופיק?
כמו זה לדוגמא
ברור. הוא תמיד תמיד תמידד עם גופית 100% כותנהיכול לדגדג, כמו שציינתי. עדיף בתור שכבה שניה (או להלביש הפוך).
בודאי הרבה יותר טוב מכל האפשרויות האחרות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: