לא יודע כמה זה ירגיע אותך אבל עוד לא היה אף פעם שמטוס נפל מכיס אויראני לפני טיסה לחופש, מחכה לזה כבר הרבה זמןןןן עד שפירגנתי לעצמי אבל רועדת מהטיסה, למה פעם טסתי והיה לי כיס אויר שרק להיזכר מזה אני מרגישה שאני הולכת להתעלף מפחד,,,
מה עושים אני רועדת שהמטוס ירעד - והוא בודאי ירעד, מה עושים בשביל להרגיע את עצמי?
גם אני ,פשוט ישבתי כל הטיסה עם אוזניות וראש על המגש של הכיסא שלפניאני לפני טיסה לחופש, מחכה לזה כבר הרבה זמןןןן עד שפירגנתי לעצמי אבל רועדת מהטיסה, למה פעם טסתי והיה לי כיס אויר שרק להיזכר מזה אני מרגישה שאני הולכת להתעלף מפחד,,,
מה עושים אני רועדת שהמטוס ירעד - והוא בודאי ירעד, מה עושים בשביל להרגיע את עצמי?
מזכיר לי את הפחד שיש לי ממעלית....אני לפני טיסה לחופש, מחכה לזה כבר הרבה זמןןןן עד שפירגנתי לעצמי אבל רועדת מהטיסה, למה פעם טסתי והיה לי כיס אויר שרק להיזכר מזה אני מרגישה שאני הולכת להתעלף מפחד,,,
תתרגלי לפני זה נשימות עמוקותאני לפני טיסה לחופש, מחכה לזה כבר הרבה זמןןןן עד שפירגנתי לעצמי אבל רועדת מהטיסה, למה פעם טסתי והיה לי כיס אויר שרק להיזכר מזה אני מרגישה שאני הולכת להתעלף מפחד,,,
קחי איתך גלגל ים במידה וזה יקרה מעל הים..מה עושים בשביל להרגיע את עצמי?
נתקעתי במעליות מעל 15 פעם ואף פעם לא פחדתי לעלות שוב במעלית,מזכיר לי את הפחד שיש לי ממעלית....
עד שאני עולה ואז הדלת ניזכרת ומתחיל פרפרים והמעיל מגיעה לקומה הרצויה ואני רואה שהדלת לא ניפתחת(יש דלתות שלוקח 2-3 עד שהם ניפתחות)אני מתחילה להיות סגולה ומדמיינת קריסה למטה......
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: