דרוש מידע פזילה סמויה

שמעון963852741

משתמש פעיל
אני זקוק בדחיפות למידע מי מתמחה בפזילה סמויה ואיזה פיתרונות יש לה (לקריאה כפולה וכדו')
האם זה רופא או אופטומטריסט, ולשמות מי ידוע כמתמחה בעניין.
תודה רבה

א.ב.ג.ד

משתמש פעיל
יש 2 אפשרויות לטיפול,
או ללכת לאורתופיסט (אמור להיות בכל קופת חולים אורתופיסט שבהסדר איתם, הוא יאבחן אם יש פזילה ויתן תרגילי ראיה או משקפיים עם מספר מותאם עבור סוג הפזילה, ולפעמים רטיה.
או ללכת לרופא עיניים ילדים, ורק למומחה לילדים. רופא עיניים רגיל לא יודע לתת את הטיפול הנכון, מנסיון!!!
רופא העיניים יאבחן את סוג הפזילה, וייעץ אם יש אפשרות לטיפול שמרני או שצריך ניתוח פזילה.
אנחנו טופלנו ע"י פרופ' מיכאל כינורי, כיום מנהל מחלקת עיניים ילדים בשיבא, רופא קצועי מאוד ונחמד.
אם אתה מעוניין, אני יכולה להמליץ לך על אורתופיסטית מעולה, אך אני חושבת שהיא מקבלת באופן פרטי ולא דרך קופות חולים.
בהצלחה!

פוטו טופ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אורטופטיקה , זה התחום בתוך מרפאות עיניים

yudb

משתמש סופר מקצוען
יש 2 אפשרויות לטיפול,
או ללכת לאורתופיסט (אמור להיות בכל קופת חולים אורתופיסט שבהסדר איתם, הוא יאבחן אם יש פזילה ויתן תרגילי ראיה או משקפיים עם מספר מותאם עבור סוג הפזילה, ולפעמים רטיה.
או ללכת לרופא עיניים ילדים, ורק למומחה לילדים. רופא עיניים רגיל לא יודע לתת את הטיפול הנכון, מנסיון!!!
רופא העיניים יאבחן את סוג הפזילה, וייעץ אם יש אפשרות לטיפול שמרני או שצריך ניתוח פזילה.
אנחנו טופלנו ע"י פרופ' מיכאל כינורי, כיום מנהל מחלקת עיניים ילדים בשיבא, רופא קצועי מאוד ונחמד.
אם אתה מעוניין, אני יכולה להמליץ לך על אורתופיסטית מעולה, אך אני חושבת שהיא מקבלת באופן פרטי ולא דרך קופות חולים.
בהצלחה!
זה נכון,
עדיף אופטמטריסט התפתחותי על פני אורטופיסט.
בשנים האחרונות יותר ויותר פוגשת ילדים שאורטופיסט אמר שהכל בסדר והכל לא היה בסדר,
או ילדים שטופלו אצל אורטופיסטים בקופה ומבחינתם הטיפול עבר בהצלחה,
אבל הילדים נותרו עם קשיים,
פנו לאופטמטריסט התפתחותי שהצליח לעזור

לפעמים העזרה התבטאה בילדים שמציונים נמוכים בלימודים הפכו לבין חרוצי הכיתה (ללא גוזמה)

לאחרונה שמעתי על נעמה ליפסון מבית שמש.
יש מצב שיש אפשרות לקבל החזרים מהקופה.

ילילי

משתמש מקצוען
יש 2 אפשרויות לטיפול,
בהצלחה!
בהחלט לילדים אני גם ממליצה לפנות למומחים ביותר.
פרופ' מיכאל כינורי מעולה ומאוד נחמד. אבל במקרה שלנו הוא לא עלה על הבעיה לצערי...

ממליצה על ד"ר בכר באיכילוב.
אבחנה אצלינו את הבעיה אחרי שהיינו אצל כמה וכמה רופאים...

שמעון963852741

משתמש פעיל
תודה על כל התשובות, אבל אני מבין שהכל בנוגע לילדים אני שואל לגבי מבוגר.
תודה

א.ב.ג.ד

משתמש פעיל
אני מבוגר, המדובר הוא על פזילה גלויה או סמויה?
אני אשמח להמלצות.
תודה
אם הפזילה מפריעה לך ,כדאי לך להתייעץ עם אופטומטריסט מומחה לגבי משקפיים עם פריזמה.
הפריזמה אמורה לתקן את כפל הראיה.
מדובר בעדשות יקרות מאוד ובעלות מראה לא כ"כ אסתטי אם יש לך מספרים גבוהים במשקפיים כי העובי בעדשת פריזמה הוא בחלק הפנימי של העדשה בנוסף לעובי הרגיל שבחלק החיצוני.
קח את זה בחשבון.
שמעתי שיש מוצר יחסית חדש - מדבקות רב פעמיות שמדביקים על עדשות המשקפיים והן עושות את אותה פעולה, וזה זול משמעותית, אך מקצועיות הבדיקה במקרה של הזמנת עדשות עם פריזמה קריטית לתיקון כפל הראיה.
לגבי ניתוח פזילה- לא מומלץ לנתח בגיל מבוגר כי בניתוח מקצרים את השריר ובעין ואצל מבוגר זה פחות יעיל, ואם עוזר-בד"כ הפזילה חוזרת תוך 5 שנים.
אם מדובר בפזילה גלויה ומפריע לך מבחינה אסטטית - כן הייתי ממליצה לחשוב על ניתוח אצל רופא מומחה.
מקווה שעזרתי...

שמעון963852741

משתמש פעיל
תודה, עזרת מאד.
אם יש לך מידע על אופטומטריסט שמומחה לעניין, ואם יש מישהו כזה עם הסדר עם כללית עדיף, (לא מוכרח)
אשמח מאד.

א.ב.ג.ד

משתמש פעיל
באיזה איזור אתה גר?
לא מכירה יותר מידי אופטומטריסטים, אבל אנסה לברר עבורך.
לגבי הסדר עם קופת החולים, אין לי מושג מה מקבלים מבוגרים דרך הקופה,

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה