בקשת תפילה פורום 'עדכונים ושירים חדשים' ננעל!!!!! המצא לנו מחילה בשעת הנעילה!!

מצב
הנושא נעול.

בשעות הפנאי

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
איזה באסה!!!!!
אני לגמרי מבין את שיקולי ההנהלה.
אבל אני מבואס ביותר.

חבל שאי אפשר לעשות סינון קפדני בין אלו המפירים זכויות יוצרים לבין כל האחרים. זה באמת מורכב מאד!
אוי נא לנו כי חטאנו. על זה היה דווה ליבנו, על אלה חשכו עינינו , על הר ציון ששמם שועלים הלכו בו
השיבנו ' אליך ונשובה, חדש ימינו כקדם

בשעות הפנאי

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
אגב ,אני מציע שבשלב הזה, תנתן אפשרות לחברים המעוניינים להעלות שירים או קליפים חדשים (המותרים כמובן בהפצה חינמית) לשלוח את הודעתם לאישור המנהלים, כדי הפורום ימשיך להיות פעיל, פורה, ותועלתי.
(הרי גם ל'פרוג' אין שום חשק שנלך לרעות בשדות זרים... ח"ו. ויש אפשרות למצוא תחליפים. מוצלחים פחות. הרבה פחות. אבל תחליפים.)
לכן יתכן וכן כדאי לתחזק משהו עדין ומבוקר, עד להסרת חרון האף מעלינו
@ניהול האתר

בשעות הפנאי

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
ובשביל להרגיע את זעם ההנהלה (שוב, המוצדק לחלוטין) , ולתועלת כולם.
אני מציע שנביע כאן את ההתחייבות החוזרת שלנו, לא להפר זכויות יוצרים, ואף לדאוג ולהזהיר אחרים שלא יעשו כן.
אני מתכבד לפתוח ולהיות הראשון שמתחייב על כך.!

תורכם.

מצב
הנושא נעול.
פרק קכ:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל ד' בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי: ב) ד' הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה: ג) מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה: ד) חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים: ה) אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר: ו) רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם: ז) אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  13  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה