למי שמחפשת ...
אני עושה בכמות קטנה בתוך שקית הקפאה. אפשר כמובן בקערה אבל אח''כ צריך לשטוף...
3 כוסות קמח כוסמין (אפשר כל סוג)
כף שטוחה שמרים יבשים
כף סוכר
כפית גדושה מלח
2-3 כפות שמן, עדיף שמן זית
1 כוס מים חמימים
שמים הכל בשקית. לשים מבחוץ. אמורים לקבל בצק דביק מאד, ממש נוזלי מעט וזה מעולה
מתפיחים.
בינתיים מכינים תוספות בתנור או במחבת או בטוסטר לחיץ
פרוסות בטטה, חציל, בצל, עגבניה,וכיו''ב. למי שאין כח לא חייבת, אפשר סתם לשים פרוסות בצל ועגבניה על הפוקצ'ה
מחלקים ל-2 את הבצק או ליותר אם רוצים פוקצ'ות קטנות יותר. זהירות- בצק דביק. לוקחים מהשקית עם ידים משומנות ואפשר להעזר בכף. שוטחים על ניר אפיה משמנים מפזרים אורגנו או תבלין פיצה ותוספות. לחלבי כדאי לפזר גבינה מלוחה או צהובה
אופים בחום גבוה מאד בחלק התחתון של התנור
יפה לפזר שומשום במסגרת
בעז''ה יוצא טעיםםםםם
אני עושה בכמות קטנה בתוך שקית הקפאה. אפשר כמובן בקערה אבל אח''כ צריך לשטוף...
3 כוסות קמח כוסמין (אפשר כל סוג)
כף שטוחה שמרים יבשים
כף סוכר
כפית גדושה מלח
2-3 כפות שמן, עדיף שמן זית
1 כוס מים חמימים
שמים הכל בשקית. לשים מבחוץ. אמורים לקבל בצק דביק מאד, ממש נוזלי מעט וזה מעולה
מתפיחים.
בינתיים מכינים תוספות בתנור או במחבת או בטוסטר לחיץ
פרוסות בטטה, חציל, בצל, עגבניה,וכיו''ב. למי שאין כח לא חייבת, אפשר סתם לשים פרוסות בצל ועגבניה על הפוקצ'ה
מחלקים ל-2 את הבצק או ליותר אם רוצים פוקצ'ות קטנות יותר. זהירות- בצק דביק. לוקחים מהשקית עם ידים משומנות ואפשר להעזר בכף. שוטחים על ניר אפיה משמנים מפזרים אורגנו או תבלין פיצה ותוספות. לחלבי כדאי לפזר גבינה מלוחה או צהובה
אופים בחום גבוה מאד בחלק התחתון של התנור
יפה לפזר שומשום במסגרת
בעז''ה יוצא טעיםםםםם