מאפים פוקצ'ה בקלות ובלי מיקסר

רחליז

משתמש פעיל
למי שמחפשת ...
אני עושה בכמות קטנה בתוך שקית הקפאה. אפשר כמובן בקערה אבל אח''כ צריך לשטוף...
3 כוסות קמח כוסמין (אפשר כל סוג)
כף שטוחה שמרים יבשים
כף סוכר
כפית גדושה מלח
2-3 כפות שמן, עדיף שמן זית
1 כוס מים חמימים
שמים הכל בשקית. לשים מבחוץ. אמורים לקבל בצק דביק מאד, ממש נוזלי מעט וזה מעולה
מתפיחים.
בינתיים מכינים תוספות בתנור או במחבת או בטוסטר לחיץ
פרוסות בטטה, חציל, בצל, עגבניה,וכיו''ב. למי שאין כח לא חייבת, אפשר סתם לשים פרוסות בצל ועגבניה על הפוקצ'ה
מחלקים ל-2 את הבצק או ליותר אם רוצים פוקצ'ות קטנות יותר. זהירות- בצק דביק. לוקחים מהשקית עם ידים משומנות ואפשר להעזר בכף. שוטחים על ניר אפיה משמנים מפזרים אורגנו או תבלין פיצה ותוספות. לחלבי כדאי לפזר גבינה מלוחה או צהובה
אופים בחום גבוה מאד בחלק התחתון של התנור
יפה לפזר שומשום במסגרת
בעז''ה יוצא טעיםםםםם
 

רק אושר!

משתמש מקצוען
הי,
שמרתי את המתכון, החלטתי שכשאהיה עצלנית ממש ולא ארצה להדיח כלים---אנסה
להכין את זה היה סבבה,
אבל כשקרצתי עיגולים כמעט רצחתי אותך... :mad:גיליתי שנשארו גושים בבצק בכל אופן עיבוד ביד זה לא מיקסר...
החלטתי בכל זאת להמשיך בלי להתייחס לזה,
ווווווואווווווו
זה יצא טעים!!!!!!!!!
אורירי ומגרההה,תודה לך על החסכון בכלים :p
20211021_225822.jpg
20211021_225557.jpg
 

זזזז

משתמש פעיל
הי,
שמרתי את המתכון, החלטתי שכשאהיה עצלנית ממש ולא ארצה להדיח כלים---אנסה
להכין את זה היה סבבה,
אבל כשקרצתי עיגולים כמעט רצחתי אותך... :mad:גיליתי שנשארו גושים בבצק בכל אופן עיבוד ביד זה לא מיקסר...
החלטתי בכל זאת להמשיך בלי להתייחס לזה,
ווווווואווווווו
זה יצא טעים!!!!!!!!!
אורירי ומגרההה,תודה לך על החסכון בכלים :p
צפה בקובץ המצורף 987961צפה בקובץ המצורף 987962
וואו מגרההההה:p
 

רחליז

משתמש פעיל
תקשיבי מותק, תנסי עוד כמה פעמים ולא ישאר לך אפילו גושון. הפוך את מרגישה ת'כל מבחוץ וממששת עד שזה חלק חלק
אבל אין מה לומר
נראה פצצה
בתאבוןו
 

רק אושר!

משתמש מקצוען
תקשיבי מותק, תנסי עוד כמה פעמים ולא ישאר לך אפילו גושון. הפוך את מרגישה ת'כל מבחוץ וממששת עד שזה חלק חלק
אבל אין מה לומר
נראה פצצה
בתאבוןו
מבטיחה שעיבדתי הרבה זמן, בגלל שזה מימי זה יצר לי אשליה של חלק לחלוטין,שמתי יותר מים כי אני אוהבת ממש אורירי...
אגב היה ממש נח ,גזרתי את הפינה של השקית וקרצתי עיגולים,רק סידרתי עם היד.

זו היתה אמורה להיות תוספת לסעודה שלישית,
אבל נערך פה כבר חיסול קצר---
היה טעים!!!
 

חלומית

משתמש פעיל
אחרי ההשטחה על נייר האפייה צריך התפחה נוספת?
כמה זמן אפייה?
 

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
למי שמחפשת ...
אני עושה בכמות קטנה בתוך שקית הקפאה. אפשר כמובן בקערה אבל אח''כ צריך לשטוף...
3 כוסות קמח כוסמין (אפשר כל סוג)
כף שטוחה שמרים יבשים
כף סוכר
כפית גדושה מלח
2-3 כפות שמן, עדיף שמן זית
1 כוס מים חמימים
שמים הכל בשקית. לשים מבחוץ. אמורים לקבל בצק דביק מאד, ממש נוזלי מעט וזה מעולה
מתפיחים.
בינתיים מכינים תוספות בתנור או במחבת או בטוסטר לחיץ
פרוסות בטטה, חציל, בצל, עגבניה,וכיו''ב. למי שאין כח לא חייבת, אפשר סתם לשים פרוסות בצל ועגבניה על הפוקצ'ה
מחלקים ל-2 את הבצק או ליותר אם רוצים פוקצ'ות קטנות יותר. זהירות- בצק דביק. לוקחים מהשקית עם ידים משומנות ואפשר להעזר בכף. שוטחים על ניר אפיה משמנים מפזרים אורגנו או תבלין פיצה ותוספות. לחלבי כדאי לפזר גבינה מלוחה או צהובה
אופים בחום גבוה מאד בחלק התחתון של התנור
יפה לפזר שומשום במסגרת
בעז''ה יוצא טעיםםםםם
נשמע טוב!
איזו כמות יוצאת?
 

Esti designs

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
כמה זמן מתפיחים?
 

רחליז

משתמש פעיל
תלוי כמה זמן יש לך
לפחות חצי שעה נראה לי
אני משתדלת שיהיה באזור השעה.... משהו כזה
 

רחליז

משתמש פעיל
מצר
למי שמחפשת ...
אני עושה בכמות קטנה בתוך שקית הקפאה. אפשר כמובן בקערה אבל אח''כ צריך לשטוף...
3 כוסות קמח כוסמין (אפשר כל סוג)
כף שטוחה שמרים יבשים
כף סוכר
כפית גדושה מלח
2-3 כפות שמן, עדיף שמן זית
1 כוס מים חמימים
שמים הכל בשקית. לשים מבחוץ. אמורים לקבל בצק דביק מאד, ממש נוזלי מעט וזה מעולה
מתפיחים.
בינתיים מכינים תוספות בתנור או במחבת או בטוסטר לחיץ
פרוסות בטטה, חציל, בצל, עגבניה,וכיו''ב. למי שאין כח לא חייבת, אפשר סתם לשים פרוסות בצל ועגבניה על הפוקצ'ה
מחלקים ל-2 את הבצק או ליותר אם רוצים פוקצ'ות קטנות יותר. זהירות- בצק דביק. לוקחים מהשקית עם ידים משומנות ואפשר להעזר בכף. שוטחים על ניר אפיה משמנים מפזרים אורגנו או תבלין פיצה ותוספות. לחלבי כדאי לפזר גבינה מלוחה או צהובה
אופים בחום גבוה מאד בחלק התחתון של התנור
יפה לפזר שומשום במסגרת
בעז''ה יוצא טעיםםםםם
מצרפת תמונה סופסוף
 

קבצים מצורפים

  • IMG_0057.JPG
    6.3 MB · צפיות: 435

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
למי שמחפשת ...
אני עושה בכמות קטנה בתוך שקית הקפאה. אפשר כמובן בקערה אבל אח''כ צריך לשטוף...
3 כוסות קמח כוסמין (אפשר כל סוג)
כף שטוחה שמרים יבשים
כף סוכר
כפית גדושה מלח
2-3 כפות שמן, עדיף שמן זית
1 כוס מים חמימים
שמים הכל בשקית. לשים מבחוץ. אמורים לקבל בצק דביק מאד, ממש נוזלי מעט וזה מעולה
מתפיחים.
בינתיים מכינים תוספות בתנור או במחבת או בטוסטר לחיץ
פרוסות בטטה, חציל, בצל, עגבניה,וכיו''ב. למי שאין כח לא חייבת, אפשר סתם לשים פרוסות בצל ועגבניה על הפוקצ'ה
מחלקים ל-2 את הבצק או ליותר אם רוצים פוקצ'ות קטנות יותר. זהירות- בצק דביק. לוקחים מהשקית עם ידים משומנות ואפשר להעזר בכף. שוטחים על ניר אפיה משמנים מפזרים אורגנו או תבלין פיצה ותוספות. לחלבי כדאי לפזר גבינה מלוחה או צהובה
אופים בחום גבוה מאד בחלק התחתון של התנור
יפה לפזר שומשום במסגרת
בעז''ה יוצא טעיםםםםם
מקפיצה
מתכון מדהים (מיוחד לעצלנים)
אני מכינה באופן קבוע 2 כמויות/שקיות
ומכינה מזה לחמניות/חלות
יוצא מכמות אחת , 2 חלות בינוניות, או 8 לחמניות עגולות יפות
תופח מדהים , וטעים במיוחד
תודה @רחליז
 

חביבונת

משתמש מקצוען
למי שמחפשת ...
אני עושה בכמות קטנה בתוך שקית הקפאה. אפשר כמובן בקערה אבל אח''כ צריך לשטוף...
3 כוסות קמח כוסמין (אפשר כל סוג)
כף שטוחה שמרים יבשים
כף סוכר
כפית גדושה מלח
2-3 כפות שמן, עדיף שמן זית
1 כוס מים חמימים
שמים הכל בשקית. לשים מבחוץ. אמורים לקבל בצק דביק מאד, ממש נוזלי מעט וזה מעולה
מתפיחים.
בינתיים מכינים תוספות בתנור או במחבת או בטוסטר לחיץ
פרוסות בטטה, חציל, בצל, עגבניה,וכיו''ב. למי שאין כח לא חייבת, אפשר סתם לשים פרוסות בצל ועגבניה על הפוקצ'ה
מחלקים ל-2 את הבצק או ליותר אם רוצים פוקצ'ות קטנות יותר. זהירות- בצק דביק. לוקחים מהשקית עם ידים משומנות ואפשר להעזר בכף. שוטחים על ניר אפיה משמנים מפזרים אורגנו או תבלין פיצה ותוספות. לחלבי כדאי לפזר גבינה מלוחה או צהובה
אופים בחום גבוה מאד בחלק התחתון של התנור
יפה לפזר שומשום במסגרת
בעז''ה יוצא טעיםםםםם
אפשר גם עם קמח לבן רגיל?
 

גילי12

משתמש רשום
הכנתי מתכון דומה שמישהי פה נתנה אבל לא הצלחתי ביד להגיע לבלילה אחידה
נשארו גושים
אמנם היה טעים אבל הלחיץ אותי הגושים.
איך מגיעים לבלילה ללא גושים??
 

תמר ברנשטיין

מאסטרית בעיצוב
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הכנתי עכשיו, יצא מעולה ואוורירי!
הכל נחטף, לא נשאר פרור!
(שמרים ומלח לא הולכים ביחד, ככה ידעתי תמיד, והפעם ערבבתי הכל ביחד, חשבתי שיצא זוועה, למרות זאת תפח מצוין...)
 

תמר יונה

משתמש מקצוען
מקפיצה
מתכון מדהים (מיוחד לעצלנים)
אני מכינה באופן קבוע 2 כמויות/שקיות
ומכינה מזה לחמניות/חלות
יוצא מכמות אחת , 2 חלות בינוניות, או 8 לחמניות עגולות יפות
תופח מדהים , וטעים במיוחד
תודה @רחליז
רוצה להכין לחמניות כדי לגוון קצת מהמתכון הקבוע שלי... ואולי חלות לשבת
אם הבצק דביק איך את מצליחה להכין חלות? לחמניות אני תמיד מכינה סתם מכדור קצת שטוח.
לעבוד עם זה רגיל לפי המתכון?
 

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
רוצה להכין לחמניות כדי לגוון קצת מהמתכון הקבוע שלי... ואולי חלות לשבת
אם הבצק דביק איך את מצליחה להכין חלות? לחמניות אני תמיד מכינה סתם מכדור קצת שטוח.
לעבוד עם זה רגיל לפי המתכון?
אחרי התפחה זה קצת יותר טוב
גם הגושים לא מורגשים
הכנתי מזה 3 מקלות (מתחתי קצת בין לבין)
וקלעתי
והן פתחו המון
אולי אצלם מחר אראה לכם
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קד

א בָּרְכִי נַפְשִׁי אֶת יי יי אֱלֹהַי גָּדַלְתָּ מְּאֹד הוֹד וְהָדָר לָבָשְׁתָּ:ב עֹטֶה אוֹר כַּשַּׂלְמָה נוֹטֶה שָׁמַיִם כַּיְרִיעָה:ג הַמְקָרֶה בַמַּיִם עֲלִיּוֹתָיו הַשָּׂם עָבִים רְכוּבוֹ הַמְהַלֵּךְ עַל כַּנְפֵי רוּחַ:ד עֹשֶׂה מַלְאָכָיו רוּחוֹת מְשָׁרְתָיו אֵשׁ לֹהֵט:ה יָסַד אֶרֶץ עַל מְכוֹנֶיהָ בַּל תִּמּוֹט עוֹלָם וָעֶד:ו תְּהוֹם כַּלְּבוּשׁ כִּסִּיתוֹ עַל הָרִים יַעַמְדוּ מָיִם:ז מִן גַּעֲרָתְךָ יְנוּסוּן מִן קוֹל רַעַמְךָ יֵחָפֵזוּן:ח יַעֲלוּ הָרִים יֵרְדוּ בְקָעוֹת אֶל מְקוֹם זֶה יָסַדְתָּ לָהֶם:ט גְּבוּל שַׂמְתָּ בַּל יַעֲבֹרוּן בַּל יְשׁוּבוּן לְכַסּוֹת הָאָרֶץ:י הַמְשַׁלֵּחַ מַעְיָנִים בַּנְּחָלִים בֵּין הָרִים יְהַלֵּכוּן:יא יַשְׁקוּ כָּל חַיְתוֹ שָׂדָי יִשְׁבְּרוּ פְרָאִים צְמָאָם:יב עֲלֵיהֶם עוֹף הַשָּׁמַיִם יִשְׁכּוֹן מִבֵּין עֳפָאיִם יִתְּנוּ קוֹל:יג מַשְׁקֶה הָרִים מֵעֲלִיּוֹתָיו מִפְּרִי מַעֲשֶׂיךָ תִּשְׂבַּע הָאָרֶץ:יד מַצְמִיחַ חָצִיר לַבְּהֵמָה וְעֵשֶׂב לַעֲבֹדַת הָאָדָם לְהוֹצִיא לֶחֶם מִן הָאָרֶץ:טו וְיַיִן יְשַׂמַּח לְבַב אֱנוֹשׁ לְהַצְהִיל פָּנִים מִשָּׁמֶן וְלֶחֶם לְבַב אֱנוֹשׁ יִסְעָד:טז יִשְׂבְּעוּ עֲצֵי יי אַרְזֵי לְבָנוֹן אֲשֶׁר נָטָע:יז אֲשֶׁר שָׁם צִפֳּרִים יְקַנֵּנוּ חֲסִידָה בְּרוֹשִׁים בֵּיתָהּ:יח הָרִים הַגְּבֹהִים לַיְּעֵלִים סְלָעִים מַחְסֶה לַשְׁפַנִּים:יט עָשָׂה יָרֵחַ לְמוֹעֲדִים שֶׁמֶשׁ יָדַע מְבוֹאוֹ:כ תָּשֶׁת חֹשֶׁךְ וִיהִי לָיְלָה בּוֹ תִרְמֹשׂ כָּל חַיְתוֹ יָעַר:כא הַכְּפִירִים שֹׁאֲגִים לַטָּרֶף וּלְבַקֵּשׁ מֵאֵל אָכְלָם:כב תִּזְרַח הַשֶּׁמֶשׁ יֵאָסֵפוּן וְאֶל מְעוֹנֹתָם יִרְבָּצוּן:כג יֵצֵא אָדָם לְפָעֳלוֹ וְלַעֲבֹדָתוֹ עֲדֵי עָרֶב:כד מָה רַבּוּ מַעֲשֶׂיךָ יי כֻּלָּם בְּחָכְמָה עָשִׂיתָ מָלְאָה הָאָרֶץ קִנְיָנֶךָ:כה זֶה הַיָּם גָּדוֹל וּרְחַב יָדָיִם שָׁם רֶמֶשׂ וְאֵין מִסְפָּר חַיּוֹת קְטַנּוֹת עִם גְּדֹלוֹת:כו שָׁם אֳנִיּוֹת יְהַלֵּכוּן לִוְיָתָן זֶה יָצַרְתָּ לְשַׂחֶק בּוֹ:כז כֻּלָּם אֵלֶיךָ יְשַׂבֵּרוּן לָתֵת אָכְלָם בְּעִתּוֹ:כח תִּתֵּן לָהֶם יִלְקֹטוּן תִּפְתַּח יָדְךָ יִשְׂבְּעוּן טוֹב:כט תַּסְתִּיר פָּנֶיךָ יִבָּהֵלוּן תֹּסֵף רוּחָם יִגְוָעוּן וְאֶל עֲפָרָם יְשׁוּבוּן:ל תְּשַׁלַּח רוּחֲךָ יִבָּרֵאוּן וּתְחַדֵּשׁ פְּנֵי אֲדָמָה:לא יְהִי כְבוֹד יי לְעוֹלָם יִשְׂמַח יי בְּמַעֲשָׂיו:לב הַמַּבִּיט לָאָרֶץ וַתִּרְעָד יִגַּע בֶּהָרִים וְיֶעֱשָׁנוּ:לג אָשִׁירָה לַיי בְּחַיָּי אֲזַמְּרָה לֵאלֹהַי בְּעוֹדִי:לד יֶעֱרַב עָלָיו שִׂיחִי אָנֹכִי אֶשְׂמַח בַּיהוָה:לה יִתַּמּוּ חַטָּאִים מִן הָאָרֶץ וּרְשָׁעִים עוֹד אֵינָם בָּרְכִי נַפְשִׁי אֶת יי הַלְלוּיָהּ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

רגעים מכריעים בחיים • אתגר 116

לוח מודעות

למעלה