פופקורן צבעוני ומתוק

ת'כלס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
יש כאן מישהו שיודע (מנסיונו) להכין פופקורן מתוק וצבעוני
[מצאתי כאן מתכון כזה שהעלו מאיזה אתר אבל ההוראות לא היו ברורות וגם הצבע לא נראה משהו]
 

michal23

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
לי יש במאגר המתכונים את אלו - זו כוונתך?

פופקורן: מתכון בסיסי
החומרים (ל-8 כוסות גדולות של פופקורן):
מעט שמן
1/2 כוס גרעיני פופקורן
כלים:
סיר גדול אחד, עם מכסה
אופן ההכנה:
1. יוצקים שמן על תחתית הסיר.
2. שופכים את גרעיני הפופקורן על התחתית בשכבה דקה.
3. מכסים את הסיר ומבשלים על להבה בינונית במשך כ-5 דקות. זהירות לא לשרוף!
maple_cinnamon_pop_c.jpg

פופקורן במייפל ובקינמון

החומרים:
2 כוסות פופקורן מוכן
30 גרם חמאה
1/2 כוס סירופ מייפל אמיתי
קורט מלח
1 כפית שטוחה קינמון טחון
אופן ההכנה:
1. מרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה ומפזרים בתוכה את הפופקורן.
2. בסיר קטן בעל תחתית כבדה ממיסים את החמאה.
3. מוסיפים סירופ מייפל וקורט מלח ומביאים לרתיחה.
4. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל תוך כדי בעבוע מבלי לערבב במשך רבע שעה, עד שהתערובת מקבלת צבע קרמלי.
5. מסירים מהאש ובוחשים פנימה את הקינמון.
6. יוצקים את הסירופ על גבי הפופקורן ומערבבים במהרה כך שהוא מצופה מכל הצדדים.
7. מניחים להצטנן לחלוטין, ומפרידים את הפופקורן לחתיכות.
* טעים יותר לאכול יום למחרת.



pink_pop_c.jpg

כדורי פופקורן ורודים במרשמלו ובשוקולד לבן

החומרים:
2 כוסות פופקורן מוכן
20 גרם חמאה
100 גרם מרשמלו בצבע לפי בחירתכם (רצוי צבע אחיד)
50 גרם שוקולד לבן, בקוביות
4 כפות שקדים פרוסים, קצוצים
קורט מלח
אופן ההכנה:
1. מרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה ומפזרים בתוכה את הפופקורן.
2. בסיר קטן בעל תחתית כבדה ממיסים את החמאה.
3. מוסיפים את המרשמלו ואת השוקולד הלבן ומבשלים עד שהם נמסים ומתקבלת תערובת חלקה.
4. מסירים מהאש ובוחשים פנימה את השקדים ואת המלח.
5. יוצקים את התערובת על גבי הפופקורן ומערבבים במהרה כך שהוא מצופה מכל הצדדים. מניחים להצטנן מעט ויוצרים מן התערובת כדורים קטנים.
* בניגוד לכל המתכונים האחרים הרשומים לעיל, את הפופקורן הזה יש לאכול רק באותו היום, למחרת הוא מאבד מפריכותו ומקסמו.
orange_choc_pop_c.jpg

פופקורן בשוקולד-תפוז

החומרים:
2 כוסות פופקורן מוכן
60 גרם חמאה
60 גרם סוכר
30 גרם קקאו
קורט מלח
1 כפית קליפת תפוז מגוררת

אופן ההכנה:
1. מרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה ומפזרים בתוכה את הפופקורן.
2. בסיר קטן בעל תחתית כבדה ממיסים את החמאה.
3. מוסיפים את הסוכר ומבשלים עד שהוא נמס לחלוטין.
4. מוסיפים את הקקאו ואת המלח, מערבבים ומסירים מהאש.
5. בוחשים פנימה את קליפת התפוז המגוררת.
6. יוצקים את הסירופ על גבי הפופקורן ומערבבים במהרה כך שהוא מצופה מכל הצדדים.
7. מניחים להצטנן לחלוטין, ומפרידים את הפופקורן לחתיכות.
* טעים יותר לאכול יום למחרת.
caramel_coconut_pop_c.jpg

פופקורן בקרמל ובקוקוס קלוי

החומרים:
2 כוסות פופקורן מוכן
6 כפות קוקוס קלוי או פתיתי קוקוס רגילים
30 גרם חמאה
100 גרם סוכר חום כהה
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
1. מרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה ומפזרים בתוכה את הפופקורן ואת הקוקוס.
2. מחממים תנור לחום נמוך של 140 מעלות.
3. בסיר קטן בעל תחתית כבדה ממיסים את החמאה.
4. מוסיפים את הסוכר ומבשלים עד שהוא נמס לחלוטין.
5. מבשלים על להבה גבוהה תוך בעבוע במשך 5 דקות עד שהתערובת מקבלת צבע קרמלי.
6. מסירים מהאש ובוחשים פנימה את תמצית הווניל.
7. יוצקים את הסירופ על גבי הפופקורן והקוקוס ומערבבים במהרה כך שהוא מצופה מכל הצדדים.
8. אופים במשך 40 דקות. ערבבו מדי פעם עד שהפופקורן מתחיל להתייבש.
9. מניחים להצטנן לחלוטין, ומפרידים את הפופקורן לחתיכות.
* טעים יותר לאכול יום למחרת.​
 

ת'כלס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
זה נראה מקסים !
אבל זה יוצא צבעוני...? זה חשוב לי
 

michal23

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
יש ורוד יש חום ואם רוצים עוד צבעים אולי עם צבעי מאכל זה הפתרון..
 

michal23

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
מצאתי לך באיזה אתר .. עושים את זה עם גלי בכל מיני טעמים ומקבלים גם כל מיני צבעים
זה עם משמש כנראה...

טוב אז מה צריך...
פופקורן כמובן
קופסאות של ג'לי מכמה צבעים שתרצו, במתכון הכמויות הן לשני צבעים. לכן גם המרכיבים מחולקים לשני חלקים שווים
חמאה - חצי כוס מחולקת לשני חלקים שווים
6 כפיות של סירופ תירס - מחולק לשני חלקים שווים
1 כוס אבקת סוכר - מחולק לשני חלקים שווים


חממו את התנור מראש
הכינו שתי תבניות מצופות בנייר כסף מראש


חלקו את הפופקרון לשלוש קערות
בסיר קטן מעל אש בינונית-נמוכה
המיסו את החמאה
הוסיפו את סירופ התירס
אבקת הסוכר - אחרי שהחמאה נמסה
ואת אבקת הג'לי
בשלו עד שהסוכר נמס והביאו לרתיחה
מיד שיפכו את זה על הפופקורן וערבבו עד שכל הפופקורן מכוסה
שימו בתבנית ואפו לעשר דקות בחום נמוך-בינוני


וזהו זה מוכן
תהנו!!!!













 

ת'כלס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
:)תודה תודה!!!
אדווח לך על תוצאות----
 

michal23

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
בשמחה!!
תעלי תמונות..
 

כוס קולה

משתמש פעיל
נכתב ע"י ת'כלס;1397006:
יש כאן מישהו שיודע (מנסיונו) להכין פופקורן מתוק וצבעוני
[מצאתי כאן מתכון כזה שהעלו מאיזה אתר אבל ההוראות לא היו ברורות וגם הצבע לא נראה משהו]

היום ראיתי ב"שלוימלה" בב"ב פופקורן בצבע אדום,
אולי תשאלו אותו איך עושים את זה.
 

חזק

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
הכי הגיוני, זה ששמים קצת צבע מאכל בסיר, כשהם עדיין גרגרגירים ואפשר לערב את החומר
לא ניסיתי
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה