בקשה פוסט טראמה! עזרה חינם/מדיני יש?

יעקב קליין

משתמש חדש
אני אני צעיר וקיבלתי לחץ דם גבוה, אשתי אחרי לידה.. (לידה קשה מאוד נפשי) מי מטפל?? עברתי מבני ברק לירושלים אין לי בכלל איך לשלם פעמיים שכירות אבל כל אזקה אני נכנס ללחץ נוראי שאני לא יכול כלל לתפקד
(טיל כיפת ברזל התפוצץ מעלי לפני שנים) הלכתי לבד כי אישתי לא רצה/יכול לבא אני יושב לבד בבית רוב היום אני לא בפעולה כלל הבית? הילדים? הפרנסה? החברים? הכל קורס לי מול העניים! ואני ממשיך לשבת פה לבד!! כבר לא הרבה איכפת לי... אבל אני יודע שזה לא טוב וכל החיים יכולים ללכת.... ואני ממשיך אם שלי... זה כאב לפעמים יורד לי דמה פה ושם... וזה מתחלף לכעס! על מי על כולם אבל אני אשם! הרי אני ברחתי! אבל אני לא מרגיש שאני יכול/רוצה לעשות משהו...... אני הפקרתי את הבית הילדים ובעיקר את עצמי.. אן לי כח אני יודע הכל ולא עושה דבר! זה מה שקורה

יופלה אפרסק

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
וואו לא פשוט
יש אנשי מקצוע שיכולים לעזור, למשל מספר של בית חם
1599-510-550

בכוון הנכון

משתמש פעיל
אני אני צעיר וקיבלתי לחץ דם גבוה, אשתי אחרי לידה.. (לידה קשה מאוד נפשי) מי מטפל?? עברתי מבני ברק לירושלים אין לי בכלל איך לשלם פעמיים שכירות אבל כל אזקה אני נכנס ללחץ נוראי שאני לא יכול כלל לתפקד
(טיל כיפת ברזל התפוצץ מעלי לפני שנים) הלכתי לבד כי אישתי לא רצה/יכול לבא אני יושב לבד בבית רוב היום אני לא בפעולה כלל הבית? הילדים? הפרנסה? החברים? הכל קורס לי מול העניים! ואני ממשיך לשבת פה לבד!! כבר לא הרבה איכפת לי... אבל אני יודע שזה לא טוב וכל החיים יכולים ללכת.... ואני ממשיך אם שלי... זה כאב לפעמים יורד לי דמה פה ושם... וזה מתחלף לכעס! על מי על כולם אבל אני אשם! הרי אני ברחתי! אבל אני לא מרגיש שאני יכול/רוצה לעשות משהו...... אני הפקרתי את הבית הילדים ובעיקר את עצמי.. אן לי כח אני יודע הכל ולא עושה דבר! זה מה שקורה
נשמע שמאד קשה לך והמצב לא פשוט
יש הרבה ארגונים שיכולים לסייע לך להרגיש יותר טוב
באיזה קופת חולים אתה?

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
קודם כל זה נורמלי.
המצב הוא זה שלא נורמלי ולכן זה נורמלי בהתאם למצב.
וכל אחד לוקח את זה למקום אחר.

מוקד מאוחדת, ממתינים לשיחה ממך בנושאים האלו - *3833

בנוסף, אולי יש קצת עומס אבל פשוט יושבים ורוצים לעזור במוקדים הבאים:

1. עמותת נט"ל מעניקה גם היא סיוע נפשי לכל מי שחש לחץ, חרדה, וזקוק לתמיכה וסיוע נפשי בעקבות המצב, בטלפון
1-800-363-363.

2. עמותת עזר מציון פתחה קו חירום לסיוע נפשי לכלל הציבור ומאויש על ידי אנשי מקצוע: 1800-808-100

3. עמותת בית חם לבריאות הנפש הפועלת בעיקר במגזר החרדי, מעניקה סיוע נפשי בטלפון *9518. במוקד זמינים אנשי מקצוע רבים, כולל עובדים סוציאליים קליניים, פסיכולוגים ועוד.

אל תסתיר מהם כלום, תפרט מה אתה מרגיש ויוכלו לעזור לך בקלות רבה יותר.

חשוב לטפל וזה בסדר [אול יש עזרה ליולדת שיוכלו לעזור תכנית]
חשוב ללכת לגוף מוכר כגון בית חם עזר מציון....
שם אין מתחזים והם מקצוענים
יש להם קבלות ואפשר לבקש החזר על תשלומים
להזהר מאוד מאנשים פרטים שפיתחו שיטות שונות ומשונות ה' ישמור
בהצלחה והמון ס"ד

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה