כללי פונטים יפים לטקסט רץ ולכותרות לצרפתית

בן-יהודה

משתמש צעיר
עימוד ספרים
שלום
מי שיודע על פונטים המתאימים לשפה הצרפתית (יש להם כל מיני תוספות על כמה אותיות) אשמח מאוד אם תעלו לכאן שמות או דוגמא של פונטים.
תודה רבה

עדי רביד

משתמש רשום
איזה אופי יש לטקסט?

ספר קריאה, מדריך משתמש, מגזין, עיתון, קטלוג...?

בן-יהודה

משתמש צעיר
עימוד ספרים
נכתב ע"י עדי רביד;538925:
איזה אופי יש לטקסט?

ספר קריאה, מדריך משתמש, מגזין, עיתון, קטלוג...?
עדי,
תודה על התגובה, תלמידך מקורס עימוד ב'פרוג'.
אופי הספר הוא: תורני אפשר לומר כבד.

עדי רביד

משתמש רשום
עוברים לי כרגע בראש שני פונטים:
Minion Pro על מגוון משקליו (לפונט השלם יש 64 משקלים ועם התוכנה מקבלים במתנה למיטב זיכרוני 10 או 12 מהם).
Formata

למעשה, אין כמעט פונט לועזי סטנדרטי שאין לו את סימני האקסונטים שנדרשים עבור שפות לטיניות מהדרגה הראשונה כמו צרפתית, ספרדית, גרמנית, וכו'.
כך שלמשה, אתה יכול לבחור בכל פונט לועזי שנראה לך.

בן-יהודה

משתמש צעיר
עימוד ספרים
נכתב ע"י עדי רביד;539289:
עוברים לי כרגע בראש שני פונטים:
Minion Pro על מגוון משקליו (לפונט השלם יש 64 משקלים ועם התוכנה מקבלים במתנה למיטב זיכרוני 10 או 12 מהם).
Formata

למעשה, אין כמעט פונט לועזי סטנדרטי שאין לו את סימני האקסונטים שנדרשים עבור שפות לטיניות מהדרגה הראשונה כמו צרפתית, ספרדית, גרמנית, וכו'.
כך שלמשה, אתה יכול לבחור בכל פונט לועזי שנראה לך.
העלתי את הבקשה, כיון שהתחלתי עבודה עם פונט מסוים, ושלחתי דוגמא התחלתית ללקוח כדי שיבדוק את הנושא הזה, והוא אמר שחסרים חלק המסימונים הללו.
בכל אופן תודה, אבדוק זאת על הפונטים שאתה מציע.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה